Bluugon kehityspäivät Petäyksellä

01/03/2019 by Bluugo

Bluugon tiimi vietti syksyn 2019 kehityspäiviään kauniin luonnon keskellä Petäys Lakeland Resortissa – kahden päivän aikana esille nousi monia mielenkiintoisia teemoja ja tulevaisuuden suunnitelmia.

Bluugon kehityspäivät Petäyksellä

Hiljaisemmat kesäkuukaudet ovat jääneet taakse ja Bluugon toimistoilla ollaan jälleen täydessä työn touhussa. Työn alla on monia mielenkiintoisia projekteja sekä uusien että vanhojen asiakkaiden kanssa ja syksyn ensimmäiset messut lähestyvät kovaa vauhtia – töitä siis riittää! Nopeaa vauhtia juoksevien työviikkojen lomassa, on tärkeää muistaa myös hengähtää välillä ja pohtia asioita rauhallisessa ympäristössä. Mikäpä olisikaan parempi keino tähän, kuin yrityksen yhteiset kehityspäivät seesteisissä järvimaisemissa?

Bluugon tiimi vietti viime viikolla kehityspäiviään Petäys Lakeland Resortissa kauniin luonnon ympäröimänä. Kahden päivän reissumme aikana käytiin läpi Bluugon nykytilannetta sekä tulevaisuuden suunnitelmia ja vaihdettiin porukalla ajatuksia siitä, miten voisimme hioa toimintaamme ja palvelujamme entistäkin paremmiksi.

Keskeisiksi teemoiksi nousivat mm. liiketoimintamme jatkuva kansainvälistyminen, yrityksemme vauhdikas kasvu ja sen myötä käsi kädessä nouseva tarve uusille asiantuntijoille. Töitä tehtiin tosissaan, mutta ei totisena – hauskanpitoa ja rentoutumista unohtamatta.

Kevyttä urheilua, saunomista ja kisakatsomo

Kun päivän hommat olivat pulkassa ja läppärien kannet lyöty kiinni, ohjelma jatkui rennommissa merkeissä frisbee- ja minigolfin, hyvän ruoan sekä saunomisen merkeissä. Torstai-illan kruunasi Suomen miesten jalkapallomaajoukkueen komea 1-0 voitto Kreikasta. No Pukki, no party!

Perjantaina jatkoimme työskentelyä maittavan aamiaisen jälkeen sekä koko tiimin voimin että pienemmissä ryhmissä. Lounaan ja iltapäiväkahvien jälkeen olikin jo aika suunnata kohti ansaittua viikonlopun viettoa, akut ladattuina ja mielet täynnä uutta energiaa. Kehityspäivät olivat kokonaisuutena oikein onnistuneet ja esiin nousi monia nerokkaita ajatuksia, millä saamme hiottua tiimimme toimintaa entistäkin vahvemmaksi. Seuraavia kehityspäiviä odotellessa!

Kirjoittaja

Bluugo

Kumppanisi liiketoiminnan digitalisaatiossa

Hyperadaptiivinen Tracking Cloud® pilvialustamme auttaa B2B-yrityksiä saavuttamaan liiketoimintansa täyden digitaalisen potentiaalin.

Lue lisää:

ERP

By continuing to use our website, you consent to our Privacy Policy

Accept Cookies