Open position: Customer Project Manager

22/06/2021 by Bluugo

We are hiring again – this time we are looking for an energetic Customer Project Manager. Read more and apply today! NOTE: This position requires fluent Finnish skills.

Rekry: Customer Project Manager

Kevät 2021 on ollut Bluugolla vauhdikasta aikaa ja hidastumisen merkkejä ei ole havaittavissa. Viimeisen 6 vuoden aikana olemme kasvaneet nollasta noin 20 osaajaa työllistäväksi kansainväliseksi yritykseksi. Tracking Cloud™ -ratkaisujamme käytetään jo yli 25 maassa ja kansainvälisen kasvun odotetaan jatkuvan vahvana. Lisäkäsille on tarvetta!

Nyt haemmekin kasvumme tueksi Customer Project Manageria vastaamaan sekä käyttöönottoprojektien menestyksekkäästä läpiviennistä että asiakkuudenhallinnan tehtävistä. Mikäli olet kiinnostunut työskentelemään nopeasti kasvavassa suomalaisessa ohjelmistoyrityksessä ja digitaalisilla ratkaisuilla on erityinen paikka sydämessäsi, jatka lukemista - sinä saatat olla etsimämme uusi Bluugolainen.

Tässä roolissa huolehdit, että Tracking Cloud™ -palvelumme käyttöönotot hoituvat B2B-asiakkaiden kanssa tehokkaasti ja sujuvasti. Vastaat toteutuksista myynnillisellä otteella, osaat tunnistaa asiakkaiden tarpeet ja pystyt tuottamaan heille lisäarvoa myös pitkällä tähtäimellä Bluugon monipuolisen palveluntarjonnan avulla. Tracking Cloud™ on itse kehittämämme SaaS-tuote, joka tarjoaa digitaalisia ratkaisuja eri teollisuuden aloille. Lisää palvelusta voit lukea täältä.

Cusotmer Project Managerin roolissa tulet tekemään tiivistä yhteistyötä muun tiimin, kuten tuotekehityksen, myynnin sekä markkinoinnin asiantuntijoiden kanssa.

Työtehtävät

 • Projektinhallinta: olet vastuussa 8-10 viikkoa kestävistä Tracking Cloud™ -palvelun käyttöönotoista, joissa työskentelet yhteistyössä asiakkaiden ja Bluugon työntekijöiden kanssa. Tukenasi on osaava tiimi, joka tarjoaa tukea niin asiantuntijuutta vaativissa asioissa, kuin myös myynnin ja markkinoinnin osa-alueissa.
 • Asiakkuudenhoito: Tracking Cloudin käyttöönoton jälkeen jatkat yhteydenpitoa asiakkaan kanssa ja huolehdit, että ratkaisu vastaa asiakkaan tarpeita. Toimit ensikontaktina yhteistyöhön liittyvissä asioissa ja havaitset myös matkan varrella esiin tulevat lisäpalveluiden ja jatkokehityksen mahdollisuudet.
 • Tuotehallinta: Tämä osa-alue vaatii Bluugon palveluiden syvällisen ymmärtämisen ja omaksumisen, jonka vuoksi se tulee vahvistumaan kokemuksesi myötä. Tuotehallinnan osalta työskentelet aktiivisesti Bluugon tuotekehitystiimin kanssa, tuoden heille arvokasta tietoa siitä, mitä markkinoilla tarvitaan ja viestien uusien ominaisuuksien mahdollisuuksia asiakkaiden suuntaan.

Hakijalta odotetaan

 • Soveltuvaa AMK- tai yliopistotasoista korkeakoulututkintoa (esim. tekninen, IT, kaupallinen)
 • Aiempaa työkokemusta B2B-asiakasrajapinnasta sekä rohkeutta ja oma-aloitteisuutta työskennellä myös C-tason johtajien kanssa
 • Kiinnostusta huipputeknologiaa, digitalisaatiota ja tekoälyratkaisuja kohtaan
 • Vahvaa suomen ja englannin kielen osaamista

Lisäksi arvostamme erityisesti

 • Aktiivista ja energistä työskentelyotetta - Kunnianhimo ja sitä tukeva tavoitteellisuus ohjaa tekemistäsi ja työskentelet sinnikkäästi asetettuja tavoitteita kohden. Sinulla aktiivinen työskentelyote ja pyrit jatkuvasti etsimään mahdollisuuksia kehittää yhteistyötä asiakkaiden kanssa.
 • Luottamusta - Bluugo on sitoutunut sinun kehitykseesi ja saat vastuuta oman osaamisesi mukaan. Arvostamme avointa kommunikaatiota sekä sitä, että tuot rohkeasti omia ideoitasi esille.
 • Kunnianhimoa - Bluugolla saat olla osa jotain uniikkia ja haluammekin sinun olevan aktiivinen osa menestystarinaamme. Jokaisella tiimimme jäsenellä on mahdollisuus kasvaa roolissaan ja kasvattaa vastuutaan taitojen karttuessa.

Sinun ei tarvitse olla täysin valmis ammattilainen jokaisella roolin osa-alueella - asenteesi ratkaisee. Päivittäisessä työssäsi saat tukea sekä tiimisi senioreilta ja junioreilta että myös teknisiltä asiantuntijoilta. Saat työstäsi palautetta sekä kannustusta kehityksesi tueksi. Osaamisesi karttuessa myös rooli muotoutuu sinun vahvuuksiesi mukaan.

Tarjoamme sinulle:

 • Mahdollisuuden työskennellä nopeasti kasvavassa suomalaisessa ohjelmistoalan yrityksessä työhönsä intohimoisesti suhtautuvan tiimin kanssa.
 • Mahdollisuuden päästä mukaan luomaan uniikkeja digitaalisia ratkaisuja niin kotimaisille kuin kansainvälisillekin yrityksille, käyttäen viimeisimpiä huipputeknologioita kuten koneoppiminen, AI ja IoT.
 • Joustavat työskentelyajat sekä hyvän työilmapiirin – Bluugo on matala organisaatio, jossa esimiesten tehtävänä on poistaa esteitä kehityksesi tieltä!
 • Mahdollisuus muokata rooliasi sekä saada osaamisesi karttuessa lisähaasteita erilaisten urapolkujen ja lisävastuiden myötä.
 • Erittäin asiantuntevan tiimin sekä nimetyn mentorin, joka tukee sinua työssä alusta alkaen.

Hae jo tänään

Rekryprosessin käytännön järjestelyistä vastaa aTalent, mutta tulet työllistymään suoraan Bluugo Oy:lle. Lähetä hakemuksesi ja CV:si PDF-muodossa viimeistään 11.07.2021 aTalentin hakujärjestelmän kautta. Kerrothan hakemuksessasi palkkatoiveesi ja milloin pystyt aloittamaan.

Hakuprosessia ja aikatauluja koskeviin kysymyksiin vastaa Rekrytointipäällikkö Milla Saari (+358 50 524 1998, milla.saari(at)atalent.fi). Soittoaika 24.7. klo. 9 – 9:30.

Return

Bluugo

Your Partner in Digital Business

At Bluugo, we use our unique Tracking Cloud™ Platform to offer companies digital solutions for logistics, manufacturing, warehousing, VMI, asset tracking, and maintenance & field services – with the shortest time-to-value in the market!

Read more:

By continuing to use our website, you consent to our Privacy Policy

Accept Cookies