Rekry: Junior Operations Manager

16/08/2021 by Bluugo

Bluugon kasvu jatkuu ja kaipaamme kipeästi lisäkäsiä tiimimme vahvistukseksi! Tällä kertaa haussa on Junior Operations Manager vastaamaan Bluugon operaatioiden sujuvuudesta ja kehityksestä.

Rekry: Junior Operations Manager

Bluugon kasvu jatkuu ja kaipaamme kipeästi lisäkäsiä tiimimme vahvistukseksi! Tällä kertaa haussa on Junior Operations Manager vastaamaan Bluugon operaatioiden sujuvuudesta ja kehityksestä. Mikäli olet kiinnostunut työskentelemään nopeasti kasvavassa suomalaisessa ohjelmistoyrityksessä ja haluat ottaa monipuolisesti vastuuta yrityksen päivittäisistä operaatioista, jatka lukemista – sinä saatat olla etsimämme uusi Bluugolainen.

Tarjolla on ainutlaatuinen tilaisuus päästä työskentelemään Bluugolla täysin uudessa roolissa. Tärkein tehtäväsi on huolehtia, että operaatiot rullaavat toivotulla tavalla. Työtehtäväsi ovat monipuolisia ja vaihtelevia sekä pääset itse vaikuttamaan niihin oman osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaan. Tulet toimimaan tiiviissä yhteistyössä erilaisten sidosryhmien kanssa aina pääomasijoittajista asiakkaisiin, eikä töissä tarvitse muutenkaan puurtaa yksin, sillä tulet työskentelemään läheisesti talous- ja toimitusjohtajan kanssa. Toiminnan laajentuessa voit kasvaa yrityksen sisällä itseäsi kiinnostavaan suuntaan.

Kuten edellä mainitaan työtehtäväsi muokkautuvat oman osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaan, vaihdellen aina taloushallinnosta HR:ään. Työpöydälläsi voikin viikon aikana olla esimerkiksi seuraavanlaisia tehtäviä:

 • Tietojen kerääminen ja raportointi erilaisille sidosryhmille, kuten Business Finlandille. Huolehdit myös, että muiden tekemät raportit valmistuvat ajallaan.
 • Laskutuksen hoitaminen ja asiakkaiden kanssa kommunikointi.
 • Rekrytointiin ja HR:ään liittyvät tehtävät, kuten työterveyssopimusten ajantasaisuudesta ja uusimisesta huolehtiminen.
 • Yrityksen kasvaessa mukaan tulee uusia prosesseja, joiden käyttöönotosta ja läpiviennistä tulet vastaamaan. Toimit niissä tukihenkilönä ja jalkautat prosessit osaksi päivittäistä työtä.

Hakijalta odotetaan

 • Soveltuvaa AMK- tai yliopistotasoista korkeakoulututkintoa (esim. kaupallinen tai tuotantotaloudellinen)
 • Ymmärrystä yrityksen taloudesta
 • Jämäkkää ja aikaansaavaa työotetta
 • Rohkeutta tuoda esiin uusia näkökulmia ja saada asiat tapahtumaan
 • Vahvaa suomen ja englannin kielen osaamista

Lisäksi arvostamme erityisesti

 • Relevanttia työkokemusta esimerkiksi taloushallinnosta tai HR:stä.
 • Netvisorin tai muun taloushallinnon työkalun hallitsemista.

Sinun ei tarvitse olla täysin valmis ammattilainen jokaisella roolin osa-alueella – asenteesi ratkaisee. Päivittäisessä työssäsi saat tukea talous- ja toimitusjohtajalta ja vastuutasi kasvatetaan oppimisen myötä. Saat työstäsi myös palautetta sekä kannustusta kehityksesi tueksi.

Tarjoamme sinulle:

 • Mahdollisuuden työskennellä nopeasti kasvavassa suomalaisessa ohjelmistoalan yrityksessä työhönsä intohimoisesti suhtautuvan tiimin kanssa.
 • Työpaikan, jossa on laajaa ja monipuolista osaamista sekä hyvät mahdollisuudet oppia ja kehittyä uniikin tuotteen parissa.
 • Joustavat työskentelyajat sekä hyvän työilmapiirin – Bluugo on erittäin matala organisaatio, jossa esimiesten tehtävänä on poistaa esteitä kehityksesi tieltä!
 • Mahdollisuuden muokata rooliasi sekä saada osaamisesi karttuessa lisähaasteita erilaisten urapolkujen ja lisävastuiden myötä.
 • Erittäin asiantuntevan tiimin sekä nimetyn mentorin, jotka tukevat sinua työssäsi alusta alkaen.

Mitä vielä odotat?

Lähetä hakemuksesi ja CV:si PDF-muodossa viimeistään 30.8. aTalentin hakujärjestelmän kautta. Kerrothan hakemuksessasi palkkatoiveesi ja milloin pystyt aloittamaan.

Lisätietoja positiosta löydät aTalentin verkkosivuilta. Hakuprosessia ja aikatauluja koskeviin kysymyksiin vastaa aTalentin Rekrytointipäällikkö Jessica Vilppula (+358 50 539 5987, jessica.vilppula(at)atalent.fi). Soittoaika 24.8. klo. 12 – 13.

Return

Bluugo

Your Partner in Digital Business

At Bluugo, we use our unique Tracking Cloud™ Platform to offer companies digital solutions for logistics, manufacturing, warehousing, VMI, asset tracking, and maintenance & field services – with the shortest time-to-value in the market!

Read more:

By continuing to use our website, you consent to our Privacy Policy

Accept Cookies