Bluugon kova kansainvälinen kasvu jatkuu ja etsimme nyt innokasta ja aktiivista Sales-oriented Project Manageria Vantaan toimistollemme! Tässä tehtävässä pääset tekemään monipuolisesti projektinhallinta- sekä myyntitehtäviä yhdessä asiantuntevan tiimimme kanssa. Autat myynnin materiaalien kanssa ja organisoit tapaamisia sekä projekteja. Project Managerina huolehdit siitä, että IT-palveluiden käyttöönottoprojektit hoituvat asiakkaidemme kanssa tehokkaasti ja sujuvasti. Vastaat projekteista myynnillisellä otteella, osaat nähdä asiakkaidemme tarpeet ja pystyt tuomaan heille lisäarvoa Bluugon palveluilla. Teet tiivistä yhteistyötä muun tiimin, kuten tuotekehityksen kanssa.

Mitä odotamme?

Toivomme, että sinulta löytyy rautaisten projektinhallintataitojen lisäksi kiinnostusta IT-palveluiden maailmaa kohtaan ja olet innokas oppimaan uutta. Sinulle nimetään oma mentori, joten saat meiltä kaiken tarvitsemasi tuen työssä menestymisen tueksi. Työympäristömme on vauhdikas ja innovatiivinen, joten odotamme sinultakin motivoitunutta asennetta ja kykyä laittaa kädet saveen. Toivomme myös, että olet työskentelytyyliltäsi oma-aloitteinen, tiimityötaitoinen ja uskallat tuoda omat näkemyksesi esille. Bluugon tiimissä asioita edistetään vauhdilla, ja tästä syystä tehtävänkuvaa voidaan laajentaa ja vastuuta lisätä toiveidesi mukaan. Työsuhde on ensisijaisesti täysipäiväinen, mutta joustosta on mahdollista keskustella.

Tarjoamme sinulle...

  • Mahdollisuuden päästä kasvavan ja aallonharjalla toimivan teknologiayrityksen ja sen laajan asiakaskunnan keskiöön kasvattamaan Bluugon asiakasprojekteja yhä paremmiksi
  • Monipuolisen roolin, jossa on vaihtelua sekä haasteita sopivassa suhteessa
  • Erittäin asiantuntevan tiimin sekä nimetyn mentorin, joka tukee sinua työssä alusta alkaen
  • Hierarkia työpaikalla on matala, ja työn kehittämistä ja asioiden viemistä eteenpäin arvostetaan suuresti
  • Joustavat työajat: rooli on helppo sovittaa opintojen oheen työsuhteen alussa

Hae jo tänään!

Kiinnostuitko? Hienoa! Lähetä hakemuksesi ja CV:si tämän linkin kautta: https://apply.atalent.fi/bluugo-sales-oriented-project-manager-4-2019 maanantaihin 13.5. mennessä. Kerrothan hakemuksessasi myös palkkatoiveesi ja aikaisimman mahdollisen aloituspäiväsi.

Tässä tehtävässä tulet työllistymään aTalent Recruitingin työntekijäksi Bluugolle.

Hakuprosessia ja aikatauluja koskeviin kysymyksiin vastaa aTalentin Rekrytointipäällikkö Cécil Fagerström (050 505 3170, cecil.fagerstrom[ät]atalent.fi).