Uusi Whitepaper: "The Critical Role of Traceability Standards in Modern Supply Chains"

Bluugo on valittu Business Finlandin Nuoret Innovatiiviset Yritykset rahoitusohjelmaan

23/10/2019 by Bluugo

Nuoret Innovatiiviset Yritykset -rahoitus tukee lupaavia, nopeaan kansainväliseen skaalautumiseen tähtääviä suomalaisia yrityksiä.

Bluugo on valittu Business Finlandin NIY-rahoitusohjelmaan

Tänään, meillä on kerrottavana loistavia uutisia: Bluugo on valittu Business Finlandin Nuoret Innovatiiviset Yritykset rahoitusohjelmaan!

”Lupaavat, nopeaa kansainvälistä kasvua tavoittelevat startupit voivat hakea Nuoret innovatiiviset yritykset -rahoitusta kansainvälisen liiketoiminnan kokonaisvaltaiseen kehittämiseen, esimerkiksi tiimin vahvistamiseen, liiketoimintamallin ja kasvustrategian kehittämiseen ja uusien markkinoiden avaamiseen.”

-Business Finland

Liiketoimintamme laajentaminen kansainvälisille markkinoille on ollut olennainen osa Bluugon strategiaa yrityksemme perustamisesta asti (2014). Voimme ylpeinä todeta onnistuneemme tässä varsin mallikkaasti.

Tuloksemme puhuvat puolestaan – Bluugon Tracking Cloud™ -ratkaisuja käytetään nykyään yli 25 maassa Euroopassa, Etelä-Amerikassa, Afrikassa ja Aasiassa, mukaan lukien Kiina ja Venäjä. Tällä hetkellä 40% liikevaihdostamme tulee kansainvälisiltä markkinoilta. Olemme toimineet voitollisesti yrityksemme perustamisesta asti ja kasvattaneet liikevaihtoamme keskimäärin +54% vuodessa.

Business Finlandin Nuoret Innovatiiviset Yritykset rahoitus tulee auttamaan meitä kasvattamaan kansainvälistä liiketoimintaamme entistä vahvemmin ja valloittamaan uusia markkinoita nopeasti.

Kolme rahoitusvaihetta

Nuoret Innovatiiviset Yritykset -rahoitus koostuu kolmesta rahoitusjaksosta, joiden enimmäismäärä on yhteensä 1,25 miljoonaa euroa.

Business Finland asettaa rahoituspäätöksen tehdessään yrityskohtaiset tavoitteet, joiden täyttyessä yritys voi edetä seuraavaan rahoitusjaksoon. Tavoitteista sovitaan yhdessä yrityksen kanssa ja ne liittyvät tyypillisesti liikevaihdon ja viennin kehittymiseen, pääomasijoitusten hankkimiseen, resurssien vahvistamiseen ja uusien markkinoiden avaamiseen.

Eksklusiivinen ohjelma ainoastaan kunnianhimoisimmille yrityksille

Valinta NIY-rahoitusohjelmaan on Bluugolle todella merkittävä saavutus – ainoastaan pieni joukko tarkat ehdot täyttäviä yrityksiä valitaan vuosittain mukaan ohjelmaan. Business Finland voi myöntää NIY-rahoitusta vain, jos seuraavat edellytykset täyttyvät:

Ikä ja koko

  • Yrityksen tulee olla alle 5-vuotias ennen ensimmäisen jakson alkua. NIY-rahoitus päättyy viimeistään, kun yritys täyttää kahdeksan vuotta. Ikä lasketaan yrityksen rekisteröimisestä.
  • Yritys on pieni: työntekijöitä on alle 50 ja vuosiliikevaihto tai taseen loppusumma on enintään 10 miljoonaa euroa.

Omistus ja tausta

  • Sitoutuneet avainhenkilöt: yrityksessä työskentelevien henkilöiden omistettava merkittävä osa yrityksestä.
  • Itsenäinen päätäntävalta liiketoiminnasta: yritys omistaa liiketoiminnalle olennaiset IPR:t.
  • Yritys ei ole jatkanut toisen yrityksen toimintaa
  • Yritys ei ole syntynyt sulautumisen kautta (poikkeuksena tilanne, jossa sulautuneet yritykset ovat alle 5-vuotiaita).
  • Yritys ei ole listautunut eikä jakanut voittoa. Voitonjaolla tarkoitetaan osingonjakoa ja varojen jakamista vapaan oman pääoman rahastosta tai omien osakkeiden hankkimista ja lunastamista.

Investoinnit innovaatio- ja T&K-toimintaan

  • Kaikista kustannuksista vähintään 10 prosenttia on kohdistunut tutkimus- ja kehitystoimintaan yhtenä kolmesta edeltävästä vuodesta.

Menestystarinoita vuodesta 2008

Nuoret innovatiiviset yritykset -rahoitusta on myönnetty vuodesta 2008 alkaen yhteensä 423 yritykselle. Tähän mennessä, näistä 122 on saavuttanut heille asetetut vaativat tavoitteet ja suorittanut ohjelman kaikki kolme jaksoa. Tähän vaikuttavaan joukkoon mahtuu nippu kansainvälisen läpimurron tehneitä menestystarinoita, kuten Supercell, Seriously, Framery ja iLOQ.

Me aiomme olla seuraava.

Kirjoittaja

Bluugo

Your Partner in Digital Business

At Bluugo, we use our unique Tracking Cloud™ Platform to offer companies digital solutions for logistics, manufacturing, warehousing, VMI, asset tracking, and maintenance & field services – with the shortest time-to-value in the market!

Lue lisää:

By continuing to use our website, you consent to our Privacy Policy

Accept Cookies