Uusi Whitepaper: "The Critical Role of Traceability Standards in Modern Supply Chains"

Bluugo on valittu mukaan Business Finlandin NIY-rahoitusohjelman toiseen vaiheeseen

14/09/2021 by Bluugo

Bluugo on hiljattain hyväksytty Business Finlandin Nuoret Innovatiiviset Yritykset rahoitusohjelman toiseen vaiheeseen.

Bluugo etenee Business Finlandin Nuoret Innovatiiviste Yritykset rahoitusohjelman toiseen vaiheeseen

Bluugo on hiljattain hyväksytty Business Finlandin Nuoret Innovatiiviset Yritykset rahoitusohjelman toiseen vaiheeseen!

”Lupaavat, nopeaa kansainvälistä kasvua tavoittelevat startupit voivat hakea Nuoret innovatiiviset yritykset -rahoitusta kansainvälisen liiketoiminnan kokonaisvaltaiseen kehittämiseen, esimerkiksi tiimin vahvistamiseen, liiketoimintamallin ja kasvustrategian kehittämiseen ja uusien markkinoiden avaamiseen.”

-Business Finland

Nuoret Innovatiiviset Yritykset -rahoitus koostuu kolmesta rahoitusjaksosta, joiden enimmäismäärä on yhteensä 1,25 miljoonaa euroa.

Business Finland asettaa rahoituspäätöksen tehdessään yrityskohtaiset tavoitteet, joiden täyttyessä yritys voi edetä seuraavaan rahoitusjaksoon. Tavoitteista sovitaan yhdessä yrityksen kanssa ja ne liittyvät tyypillisesti liikevaihdon ja viennin kehittymiseen, pääomasijoitusten hankkimiseen, resurssien vahvistamiseen ja uusien markkinoiden avaamiseen.

Bluugo valittiin mukaan ohjelmaan syyskuussa 2019 tukemaan uniikin SaaS-tuotteemme Tracking Cloudin kasvua.

Vaihe 1 – Uusien markkinoiden avaamista globaalissa pandemiassa

Kuten monissa asioissa, myös liiketoiminnassa ajoitus on usein kaikki kaikessa. Epäonneksemme se ei tällä kertaa ollut meidän puolellamme.

Globaali Covid-19 pandemia iski business-maailmaan kovalla voimalla juuri kun olimme saaneet kansainvälisen kasvun ja uusien markkina-alueiden valtaamisen suunnitelmamme käyntiin. Buukatut messut ja tapahtumat peruttiin, monien yritysten investointihanat laitettiin kiinni ja jo pöydällä olevat projektit pistettiin jäihin. Tämä raju ja yllättävä muutos toimintaympäristössämme pakotti meidät muokkaamaan go-to-market strategiaamme lennosta ja kehittämään myyntiprosessiamme entistä digitaalisempaan muotoon.

Pandemian ja siitä johtuvien erityisolosuhteiden vuoksi, NIY-rahoitusohjelman ensimmäistä vaihetta pidennettiin ja pandemian vaikutukset otettiin huomioon myös asetettujen tavoitteiden arvioinnissa.

Keskeisin tavoitteemme vaiheen 1 aikana oli kasvattaa SaaS-laskutustamme. Epäsuotuisista olosuhteista huolimatta onnistuimme saavuttamaan tavoitteemme ja näin siirtymään NIY-ohjelman toiseen vaiheeseen – kiitokset luottamuksesta Business Finland!

Vaihe 2 – DACH-maiden ja Ruotsin valloitus

NIY-rahoitusohjelman toisessa vaiheessa tulemme keskittymään kansainvälisen toimintamme kasvattamiseen ja kehittämiseen etenkin DACH-maiden sekä Ruotsin markkinoilla. Tulemme kehittämään myyntiprosessejamme keskittymällä etenkin lokalisaatioon, jonka avulla voimme tarjota potentiaalisille asiakkaillemme parhaan mahdollisen kokemuksen aina Bluugon kanssa asioidessa. Tulemme palkkaamaan uusia osaajia monille osastoillemme varmistaen, että organisaatiomme pysyy vahvana myös toiminnan kasvaessa.

Vaiheen 2 aikana tulemme myös kartoittamaan ulkoisen lisärahoituksen tarjoamia mahdollisuuksia kasvumme entistä nopeampaan kiihdyttämiseen. Viimeisenä, mutta ei vähäisimpänä, tulemme jatkamaan vahvaa panostusta jatkuvaan tuotekehitykseen, joka on koko yrityksemme peruskivi. Miten muuten voisimme pysyä alamme parhaina myös tulevaisuudessa?

Menestystarinoita vuodesta 2008

Nuoret innovatiiviset yritykset -rahoitusta on myönnetty vuodesta 2008 alkaen yhteensä 466 yritykselle. Tähän mennessä, näistä 130 on saavuttanut heille asetetut vaativat tavoitteet ja suorittanut ohjelman kaikki kolme jaksoa. Tähän vaikuttavaan joukkoon mahtuu nippu kansainvälisen läpimurron tehneitä menestystarinoita, kuten Supercell, Seriously, Framery ja iLOQ.

Olemme nyt yhden askeleen lähempänä tuohon kaartiin kuulumista – täältä tullaan Eurooppa!

Lisätietoja

Business Finland – Nuoret Innovatiiviset Yritykset

Business Finland – NIY-rahoituksen ehdot

Business Finland – Lista NIY-ohjelmaan valituista yrityksistä

Kirjoittaja

Bluugo

Your Partner in Digital Business

At Bluugo, we use our unique Tracking Cloud™ Platform to offer companies digital solutions for logistics, manufacturing, warehousing, VMI, asset tracking, and maintenance & field services – with the shortest time-to-value in the market!

Lue lisää:

By continuing to use our website, you consent to our Privacy Policy

Accept Cookies