Uusi Whitepaper: "The Critical Role of Traceability Standards in Modern Supply Chains"

Referenssi: Bufab - Läpinäkyvää & Tehokasta varastonhallintaa Tracking Cloudilla

23/01/2019 by Bluugo

Bufab on lanseerannut uuden pilvipalvelun nimeltä EasyTrack™, joka toimii Bluugon Tracking Cloud™ -alustalla. Palvelu tarjoaa Bufabin asiakkaille reaaliaikaisen tilannekuvan heidän C-osiensa varastosaldoista sekä kulutuksesta ja automatisoi työläitä manuaalisia prosesseja, kuten inventaariot ja täydennystilausten luominen.

Täyden palvelun ratkaisuja C-osille

Bufab on kansainvälinen pörssiyritys, joka on erikoistunut tarjoamaan asiakkailleen kustannustehokkaan logistisen kokonaisratkaisun C-osille. Ruotsissa perustettu yritys toimii nykyään 28 maassa ja työllistää yli 1750 työntekijää. Vuoden 2021 liikevaihto oli noin 590 m€. Bufab on listattu pörssiin Tukholman Nasdaqissa.

”Alati muuttuvassa maailmassa, jossa eri alojen toimijat kehittävät yhä monimutkaisempia teknologioita ja rakentavat entistä laajempia globaaleja verkostoja, Bufab on ottanut missiokseen tarjota asiakkailleen kokonaisvaltaisen ja tehokkaan ratkaisun C-osien toimitusketjun hallintaan. Pultit ja mutterit saattavat olla pieni osa yrityksen liiketoimintaa, mutta niiden merkitystä ei tule vähätellä – ne kirjaimellisesti pitävät kaiken kasassa. C-osiin liittyvät ongelmat heijastuvat nopeasti koko yrityksen prosesseihin ja voivat aiheuttaa valtavia ongelmia, mikäli niiden toimitusketjut eivät toimi halutulla tavalla.”

Ratkaisu

  • Bufab on lanseerannut uuden pilvipalvelun nimeltä EasyTrack™, joka toimii Bluugon Tracking Cloud™ -alustalla
  • Palvelu tarjoaa Bufabin asiakkaille reaaliaikaisen tilannekuvan heidän C-osiensa varastosaldoista sekä kulutuksesta ja automatisoi työläitä manuaalisia prosesseja, kuten inventaariot ja täydennystilausten luominen

Tulokset

  • Reaaliaikainen tilannekuva C-osien varastosaldoista ja kulutuksesta kaikille sidosryhmille
  • Automaattiset inventaariot ja täydennystilaukset
  • Vähentynyt manuaalinen työ

Läpinäkyvää & Tehokasta VMI:tä Tracking Cloudilla

C-osien VMI (Vendor Managed Inventory), eli toimittajan hallitsema varasto vaatii yleensä toimiakseen suuren mittakaavan liiketoimintaa ja volyymiä. Asiakkaan tulee täydentää varastojaan tiuhaan tahtiin ja suuria määriä kerralla, jotta prosessi voi toimia kustannustehokkaasti. Toiminnan tulee perustua molemminpuoliseen luottamukseen ja läpinäkyvyyteen, jotta tarvikkeiden tulevasta kysynnästä voidaan tehdä tarpeeksi tarkkoja ennusteita sekä lyhyellä että pitkällä tähtäimellä. Jotta C-osien toimitusketjun sujuva toiminta voidaan varmasti taata, on viisasta ottaa käyttöön kehittyneitä teknologisia ratkaisuja prosessin tueksi – tässä vaiheessa kuvaan astuvat Bluugo ja uniikki Tracking Cloud™ -alustamme.

Hyödyntäen Tracking Cloudin™ kehittynyttä IoT-, RFID- ja NFC-teknologiaa sekä muokattavaa, kuluttajatason käyttöliittymää, Bufab on lanseerannut uuden pilvipalvelun nimeltä EasyTrack™. Palvelu toimii Tracking Cloudissa™ ja kytkeytyy verkon välityksellä asiakkaiden kohteissa toimiviin erillisiin ratkaisuihin, jotka keräävät dataa C-osa -prosesseista.

Kerätyn datan avulla EasyTrack™ tuottaa käyttäjilleen läpinäkyvän ja reaaliaikaisen kokonaiskuvan C-osien statuksista, kuten varastosaldoista, täydennyksestä ja tilauksista. Entistä läpinäkyvämpi kokonaiskuva luo tukevan perustan pitkille ja vahvoille asiakassuhteille sekä parantaa prosessien tehokkuutta huomattavasti. EasyTrackia™ käyttävät sekä Bufabin työntekijät, että heidän asiakkaansa – sama palvelu soveltuu kaikille käyttäjille. C-osien hallinta ei ole koskaan ollut sujuvampaa!

”Jotkut meistä nauttivat haasteista, suurista käänteentekevistä hetkistä ja kovalla työllä ansaituista tuloksista. Useimmat kuitenkin haluavat tehdä asiat mahdollisimman helposti.”

Katso Bufabin video EasyTrackista:

Kirjoittaja

Bluugo

Your Partner in Digital Business

At Bluugo, we use our unique Tracking Cloud™ Platform to offer companies digital solutions for logistics, manufacturing, warehousing, VMI, asset tracking, and maintenance & field services – with the shortest time-to-value in the market!

Lue lisää:

By continuing to use our website, you consent to our Privacy Policy

Accept Cookies