Uusi Whitepaper: "The Critical Role of Traceability Standards in Modern Supply Chains"

Bluugon messusyksy 2019

16/08/2019 by Bluugo

Bluugon syksyyn 2019 mahtuu monenlaisia messuja ja tapahtumia – tervetuloa tutustumaan uusimpiin innovaatioihimme ja ratkaisuihimme!

Syksy on messujen aikaa

Etelänmatkat on reissattu, mökkisaunojen löylyt koettu ja grilliruoat syöty – kesälomakausi on siis ohi ja on aika suunnata katseet kohti tulevaa syksyä!

Mielenkiintoisten asiakasprojektien lisäksi Bluugon syksyyn 2019 mahtuu monia messuja ja tapahtumia. Bluugolaisten kalentereihin on merkattu ainakin Alihankinta 2019, Teknologia 19, RFIDLab Finlandin RFID/NFC Konferenssi sekä SLUSH Helsinki – merkkaa siis nämä tapahtumat ylös ja saavu paikalle tutustumaan uusimpiin innovaatioihimme ja Tracking Cloudin monipuolisiin ratkaisuihin.

Alihankinta 2019

Tampereen Messu- ja Urheilukeskus 24.-26.9.2019

Alihankinta

”Alihankinta kokoaa yhteen teollisuuden yritykset, asiantuntijat ja päättäjät. Suomen johtavassa teollisuuden messutapahtumassa on vuosittain liikkeellä noin 20 000 teollisuuden ammattilaista, joista jokaista yhdistää halu tehdä enemmän, paremmin, tehokkaammin ja tuottavammin.”

Bluugon löydät jokaisena messupäivänä E-hallista osastopaikalta E719. Voimme myös sopia tapaamisen etukäteen teille sopivalle ajankohdalle mille tahansa messupäivälle.

Lisätietoja Alihankinta 2019 -messuista voit lukea tapahtuman verkkosivuilta.
Rekisteröidy kävijäksi veloituksetta täältä.

Teknologia 19

Messukeskus Helsinki 5.-7.11.2019

Teknologia19

”Tämän päivän ratkaisut, huomisen innovaatiot, tulevaisuuden tekijät – Teknologia 19 on alan ammattilaisten kohtaamispaikka, jossa perehdytään uutuuksiin ja innovaatioihin, tuuletetaan ajatuksia kiinnostavien puheenvuorojen johdatuksella, sekä seurataan paneelikeskusteluja ja tietoiskuja. Teknologia 19 on tapahtuma sinulle, joka työskentelet teollisuuden ja teknologian alalla ja haluat kasvattaa asiantuntemustasi, oppia uutta ja verkostoitua!”

Bluugon tiimin löydät jokaisena messupäivänä osastopaikalta 7k130, joka sijaitsee aivan ICT- ja Päälavan läheisyydessä. Voimme myös sopia tapaamisen etukäteen teille sopivalle ajankohdalle mille tahansa messupäivälle.

Lisätietoja Teknologia 19 -messuista voit lukea tapahtuman verkkosivuilta.
Rekisteröidy kävijäksi veloituksetta täältä.

RFIDLab Finland: RFID/NFC Konferenssi

Hilton Helsinki Airport Hotel Vantaa 14.11.2019

rfid-conference

Suomen suurin etätunnistustekniikkaa käsittelevä ammattitapahtuma järjestetään torstaina 14.11.2019 Hilton Helsinki Airport Hotelissa Vantaalla. Konferenssi kerää vuosittain paikalle sekä palveluntarjoajat että teknologian hyödyntäjät.

Tapahtuma on suunnattu potentiaalisille soveltajille kaupan alalla, teollisuudessa, logistiikassa ja palvelutuotannossa, myynninedistäjille sekä kaikille aiheesta kiinnostuneille.

Lisätietoja Konferenssista voit lukea RFIDLab Finlandin verkkosivuilta.
Osta lippusi tapahtumaan täältä.

SLUSH Helsinki

Messukeskus Helsinki 21.-22.11.2019

Slush

“Maailman suurin startup-tapahtuma. 25 000 muutoksentekijää, 4000 start-up yritystä ja 2000 sijoittajaa.”

Esittelemme ratkaisujamme torstaina 21.11. Slushin Demo Booth -alueella klo 08-18. Voimme myös sopia tapaamisen etukäteen teille sopivalle ajankohdalle kummalle tahansa tapahtumapäivälle.

Lisätietoja SLUSH Helsingistä voit lukea tapahtuman verkkosivuilta.
Lippuja Slushiin voit ostaa täältä.

Kirjoittaja

Bluugo

Your Partner in Digital Business

At Bluugo, we use our unique Tracking Cloud™ Platform to offer companies digital solutions for logistics, manufacturing, warehousing, VMI, asset tracking, and maintenance & field services – with the shortest time-to-value in the market!

Lue lisää:

By continuing to use our website, you consent to our Privacy Policy

Accept Cookies