Ilmainen opas: "Navigating the Growing Requirements in Traceability"

Avoin hakemus

26/05/2023 by Bluugo

Etsimme tiimiimme jatkuvasti uusia huippuosaajia. Mikäli olet kiinnostunut urasta nopeasti kasvavassa ja kansainvälistyvässä ohjelmistoyrityksessä ja innovatiiviset digitaaliset ratkaisut ovat lähellä sydäntäsi, lähetä meille avoin hakemus – ehkä juuri sinä olet tuleva Bluugolainen.

Oletko sinä tuleva Bluugolainen?

Bluugo on kahdeksan toimintavuotensa aikana kasvanut nollasta kansainväliseksi miljoonaluokan yritykseksi. Nopean kasvun ja kiihtyvän kansainvälistymisen myötä, myös henkilöstömme määrä on nousussa – tänä päivänä kahdella toimistollamme työskentelee jo noin 20 Bluugolaista!

Jotta voimme tulevaisuudessa tarjota uniikkeja ratkaisujamme yhä useammille yrityksille, etsimme tiimiimme jatkuvasti uusia huippuosaajia. Mikäli olet kiinnostunut urasta nopeasti kasvavassa ja kansainvälistyvässä ohjelmistoyrityksessä ja innovatiiviset digitaaliset ratkaisut ovat lähellä sydäntäsi, lähetä meille avoin hakemus – ehkä juuri sinä olet tuleva Bluugolainen.

Meille on tärkeintä, että olet luonteeltasi utelias, oma-aloitteinen ja innokas oppimaan jatkuvasti uusia asioita sekä taitoja. Kukaan ei ole seppä syntyessään, mutta olisi hyvä, jos sinulla on jo hieman aiempaa kokemusta työelämästä.

Lähetä avoin hakemus jo tänään

Voit muotoilla meille vapaamuotoisen avoimen hakemuksen, jossa kerrot meille hieman ainakin näistä asioista:

  • Perustietoja itsestäsi
  • Erityisosaamisesi ja taitosi
  • Koulutus ja aiempi työkokemus
  • Millaisiin tehtäviin soveltuisit mielestäsi parhaiten
  • Haluaisitko työskennellä ensisijaisesti Helsingin vai Porin toimistollamme

Bluugo tarjoaa sinulle:

  • Tilaisuuden työskennellä nopeasti kasvavassa ja kansainvälistyvässä ohjelmistoyrityksessä osana huippuasiantuntijoista koostuvaa tiimiämme
  • Mahdollisuuden olla mukana kehittämässä innovatiivisia ja uniikkeja digitaalisia ratkaisuja uusimpia teknologioita hyödyntäen sekä suomalaisille että kansainvälisille asiakkaille
  • Joustavat työajat ja rennon ilmapiirin - ei tiukkaa hierarkiaa tai v*ttumaisia pomoja
  • Mahdollisuuden oman työroolin muokkaamiseen ja jatkuvaan itsenä kehittämiseen

Mikäli levynkulmaltasi löytyy ajantasainen CV tai näytteitä aiemmista töistäsi, liitä ne ihmeessä mukaan hakemukseesi.

Lähetä avoin hakemuksesi sähköpostilla osoitteeseen careers@bluugo.fi niin olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.

Kirjoittaja

Bluugo

Kumppanisi liiketoiminnan digitalisaatiossa

Hyperadaptiivinen Tracking Cloud® pilvialustamme auttaa B2B-yrityksiä saavuttamaan liiketoimintansa täyden digitaalisen potentiaalin.

Lue lisää:

ERP

By continuing to use our website, you consent to our Privacy Policy

Accept Cookies