Uusi Whitepaper: "The Critical Role of Traceability Standards in Modern Supply Chains"

Tapani Järvinen, Bluugon hallituksen uusi jäsen & Advisor

01/03/2019 by Bluugo

Bluugo Oy on nimittänyt Tapani Järvisen hallituksemme uudeksi jäsenenksi & Advisoriksi.

Bluugon hallituksen uusi jäsen & Advisor: Tapani Järvinen

Bluugolla eletään jännittäviä aikoja – yrityksemme vahva kasvu ei näytä hidastumisen merkkejä, liiketoimintamme muuttuu jatkuvasti kansainvälisemmäksi ja tiimiimme etsitään tälläkin hetkellä uusia asiantuntijoita. Kiihtyvässä vauhdissa on tärkeää pitää pää kylmänä ja tarvittaessa kysyä neuvoja itseään kokeneemmilta tahoilta – ja juuri näin aiomme tehdäkin. Ilmoitamme suurella ilolla ja ylpeydellä, että Bluugon uutena Advisorina ja hallituksemme jäsenenä toimii jatkossa suomalaisten teollisuusyritysten raudankova hallituskonkari, Tapani Järvinen!

Järvisellä on takanaan pitkä kansainvälinen ura lukuisten teollisuusalan jättiläisten johtoryhmissä vaikuttamisesta. Hän on toiminut mm. Outokummun johtoryhmän jäsenenä ja oli mukana viemässä Outotecin pörssiin. Järvinen toimi tämän jälkeen Outotec Oyj:n toimitusjohtajana ja myöhemmin myös hallituksen jäsenenä. Hän on toiminut myös mm. Konecranes Oyj:n ja Normet Group Oy:n hallituksen jäsenenä, Talvivaaran hallituksen puheenjohtajana ja lukuisten muiden yritysten hallituksen jäsenenä. Asuttuaan yli kymmenen vuotta eri Latinalais-Amerikkalaisissa maissa, Järvinen on toiminut myös Suomalais-Latinalaisamerikkalaisen kauppayhdistyksen johtokunnan puheenjohtajana yli kymmenen vuoden ajan ja nimitettiin vuonna 2017 yhdistyksen kunniapuheenjohtajaksi.

Me Bluugolla olemme todella otettuja ja innoissamme saadessamme Järvisen kaltaisen konkarin tueksemme luotsaamaan yrityksemme kansainvälistymistä ja kasvua. Lämpimästi tervetuloa Tapani!

”Teollisuusyritysten suurimmat haasteet pyörivät nykyään kilpailukyvyn säilyttämisen ympärillä. Tuotteiden laadun lisäksi, digitalisaation, automaation ja älykkäiden ratkaisujen tarjoamat palvelumahdollisuudet tulevat olemaan tulevaisuudessa tärkeässä roolissa. Bluugo tarjoaa asiakkailleen juuri näitä mahdollisuuksia uusimpia teknologioita ja innovaatioita hyödyntäen.

Bluugon tarjoamat tuotteet ja palvelut vakuuttivat minut siitä, että yrityksellä on erityisosaamista, joka osaltaan voi olennaisesti parantaa suomalaisten teollisuusyritysten kilpailuetua ja palvelujen tuottamista asiakkailleen. Vankan osaamisen ja kokemuksen lisäksi, näen Bluugon kilpailuetuna organisaation ketteryyden ja asiakkaiden tarpeiden mukaisen joustavuuden. Viime kädessä, projektien hoito kustannustehokkaasti ja viivytyksittä on olennainen kilpailuetu verrattuina moniin alan suuriin toimijoihin. Hyvät referenssit tuovat luonnollisesti uskottavuutta yrityksen asiakaskunnalle ja siten toimivat tehokkaasti kilpailuetua tukevana lisänä.”

-Tapani Järvinen

Advisor, Bluugo Oy

Kirjoittaja

Bluugo

Your Partner in Digital Business

At Bluugo, we use our unique Tracking Cloud™ Platform to offer companies digital solutions for logistics, manufacturing, warehousing, VMI, asset tracking, and maintenance & field services – with the shortest time-to-value in the market!

Lue lisää:

By continuing to use our website, you consent to our Privacy Policy

Accept Cookies