Uusi Whitepaper: "The Critical Role of Traceability Standards in Modern Supply Chains"

Digitalisoitu toimitusketju & materiaalivirta

Tracking Cloud® on pilvipohjainen SaaS-tuote, joka mahdollistaa 24/7 näkyvyyden toimitusketjuusi ja materiaalivirtoihisi.

Uniikki ratkaisumme yhdistää kaikki sidosryhmäsi ja käytössä olevat tietojärjestelmät yhdelle alustalle ja mahdollistaa reaaliaikaisen tiedonkeruun ja -jakamisen jokaisesta prosessiesi vaiheesta.

Voit automatisoida transaktioita prosessiesi kriittisissä vaiheissa ja varmistaa, että jokainen sidosryhmäsi on aina tilanteen tasalla.

Tracking Cloud Platform
tc-feature-automatic-transactions

Eliminoi
manuaaliset transaktiot

Haastavissa B2B-ympäristöissä toimiessa, yksikin manuaalinen transaktio voi olla liikaa. Tracking Cloud® automatisoi keskeiset transaktiosi toimitusketjusi ja materiaalivirtasi jokaisessa vaiheessa hyödyntäen uusimpia teknologioita kuten IoT, RFID, NFC, GPS, geoaitaus ja konenäkö.

Lue lisää eri tunnistusteknologioista ilmaisessa oppaassamme:

"9 things to consider when choosing identification technologies"

Tiedä missä tavarasi ovat 24/7

Seuraa tilauksia, toimituksia, raaka-aineita, ajoneuvoja, kontteja, lavoja, tai mitä ikinä haluatkaan – tarvittaessa myös täysin reaaliajassa.

Paikkatiedon ja aikaleimojen lisäksi voit kerätä olosuhdedataa kuten lämpötiloja, ilmankosteutta, kiihtyvyyttä ja värähtelyä. Voimme hyödyntää mitä vain jo käytössäsi olevia sensoreita ja antureita tai toimittaa täysin uudet laitteet osana Tracking Cloud® -palvelua.

tc-feature-real-time-tracking-2_PpI6CNN
tc-feature-keep-everybody-on-track

Jaa dataa kaikille sidosryhmillesi

Sano hyvästit loputtomille selvittelypuheluille, sähköposteille ja tekstiviesteille! Tracking Cloud® yhdistää kaikki sidosryhmäsi samalle alustalle – työntekijät, asiakkaat, heidän asiakkaansa, toimittajat, valmistajat, tukkurit, kuljetusliikkeet, huollon, jne.

Voit automaattisesti jakaa kaiken olennaisen tiedon toimitusketjusi eri vaiheista jokaiselle sidosryhmällesi ja varmistaa, että kaikki pysyvät aina tilanteen tasalla.

Valaise prosessiesi sokeat pisteet

Kerää aikaleimoja ja monitoroi toimitusketjusi ja materiaalivirtojesi jokaista transaktioita.

Tracking Cloudin dynaamiset dashboard-työkalut tarjoavat helpon tavan visualisoida keskeiset mittarisi. Ne on suunniteltu mahdollisimman helppokäyttöisiksi ja ovat nopeasti muokattavissa eri käyttäjäryhmien tarpeisiin.

Lue lisää blogissamme:

“Hidastavatko kankeat dashboard-työkalut liiketoimintaasi?”

tc-feature-dynamic-dashboards
tc-feature-predict-and-optimize

Ennakoi
& optimoi

Tracking Cloudin tekoälyä ja koneoppimista hyödyntävät työkalut mahdollistavat toimitusketjusi ja materiaalivirtojesi tarkan suunnittelun ja ennakoinnin luotettavaan dataan pohjautuen.

Voit esimerkiksi ennustaa toimitustesi lastaus- ja saapumisaikoja tunteja etukäteen ja optimoida henkilöstöresurssiesi käytön näiden pohjalta.

Lue lisää Koneoppiminen & Tekoäly -sivultamme.

Hyödynnä uusimpia teknologioita

Tracking Cloud® hyödyntää laajaa joukkoa uusimpia teknologioita saavuttaakseen parhaat tulokset jokaisessa käyttötapauksessa ja toimintaympäristössä.

NB-IoT, RFID, NFC, GPS, geoaitaus, konenäkö, koneoppiminen, QR koodit, viivakoodit, Data Matrix -koodit… mitä ikinä tarvitsetkaan, löydät sen mitä luultavimmin meiltä.

Asiantuntijamme valitsevat kuhunkin käyttötapaukseen parhaiten soveltuvat teknologiat vuosikymmenten käytännön kokemuksella useilta eri toimialoilta. Lue lisää blogissamme:

”Miten valita sopivin tunnistusteknologia digitaaliseen ratkaisuun?”

tc-feature-technology-4
tc-feature-all-devices

Toimii kaikilla laitteilla jopa ilman verkkoyhteyttä

Tracking Cloud® on helppo ottaa käyttöön jopa erittäin haastavissa toimintaympäristöissä.

Progressiivisena Web-sovelluksena, se toimii kaikilla laitteilla ja käyttöjärjestelmillä, ei vaadi latauksia Play-kaupasta tai Apple Storesta ja pitää itsensä aina automaattisesti päivitettynä.

Kehittyneiden offline-kyvykkyyksien ansiosta, Tracking Cloud® toimii jopa silloin kun verkkoyhteyttä ei ole saatavilla. Kun yhteys saadaan taas muodostettua, kaikki päivitetty data synkronoituu automaattisesti.

Lue lisää offline-kyvykkyydestä täällä.

Kaikki mitä tarvitset yhdessä paketissa

Kokonaisvaltainen palvelupakettimme sisältää kaiken mitä tarvitset: ohjelmistot, sensorit, teknologian, integraatiot, rajapinnat, käyttöönoton, jatkokehityksen ja konsultoinnin.

Sinun ei tarvitse käyttää aikaasi istuen teknisiä yksityiskohtia käsittelevissä puuduttavissa työpajoissa tai lukuisten eri partnerien ja toimittajien mikromanageerauksessa. Sen sijaan, voit keskittyä liiketoimintasi ydinprosessien kehittämiseen ja jättää teknisen toteutuksen meidän vastuullemme.

digitalization-word-cloud-2.png

Success Stories

Tilaus- ja toimitusketjun kokonaisvaltainen digitalisinti Tracking Cloudilla

Digitalisoitua rakennustarvikkeiden materiaalivirtojen seurantaa Tracking Cloudilla

Powered by Tracking Cloud®

Varaa demo
jo tänään

Varaa aika 30 minuutin etätapaamiseen, jossa esittelemme lyhyesti Tracking Cloudin toimintaa ja kerromme, miten voit ratkaista liiketoimintasi ongelmakohtia sen avulla.

Täytä yhteystietosi, niin olemme sinuun yhteydessä pian sopivan ajankohdan tiimoilta.

Bluugo Makes Digital Business Sense

By continuing to use our website, you consent to our Privacy Policy

Accept Cookies