Uusi Whitepaper: "The Critical Role of Traceability Standards in Modern Supply Chains"

Älykästä assettienhallintaa
& seurantaa

Tracking Cloud® luo digitaalisen kuoren koneidesi, kalustosi, tuotteidesi ja muun käyttöomaisuutesi ympärille. Voit modernisoida vanhat koneesi retrofittaamalla ne uusimmilla teknologioilla ja tarjota asiakkaillesi lisäarvoa tuottavia digitaalisia palveluja.

Voit seurata esimerkiksi lokaatioita, koneiden toimintaa ja läpimenoaikoja sekä asettaa automaattisia hälytyksiä määrittämiesi raja-arvojen ylittyessä.

Kytkemällä kaikki sidosryhmäsi samalle alustalle, jokaisella osapuolella on aina pääsy heille tärkeään dataan, kun he sitä tarvitsevat.

intelligent-assets-mockup-1.3
tc-feature-real-time-visibility

24/7 näkyvyys käyttöomaisuuteesi ja kalustoosi

Tracking Cloud® kerää tarkkaa reaaliaikaista dataa käyttöomaisuudestasi, kalustostasi ja tuotteistasi. Kerätty tieto voi olla esimerkiksi aikaleimoja, paikkatietoa, lämpötilaa, ilmankosteutta, värinää, jne. – mitä ikinä haluatkaan seurata.

Voit monitoroida koneidesi toimintaa, seurata läpimenoaikojasi ja sinulla on aina selkeä kokonaiskuva prosessiesi statuksista.

Voimme hyödyntää dataa mistä tahansa jo käytössäsi olevista sensoreista ja taustajärjestelmistä (esim. MES, ERP, MRP) tai retrofitata vanhemmat laitteesi uusimmilla teknologioilla varustetuilla sensoreilla. Halutessanne toimitamme kaikki tarvittavat sensorit osana palvelua.

Lue lisää blogissamme: ”Miksi digitaalinen kalustonseuranta ei itsessään riitä lisäarvon tuottamiseen?”

Pidä kaikki sidosryhmäsi ajan tasalla 24/7

Tracking Cloud® kytkee kaikki sidosryhmäsi samalle alustalle ilman erillisiä lisenssimaksuja – työntekijät, asiakkaat, heidän asiakkaansa, toimittajat, valmistajat, tukkurit, kuljetusliikkeet, huollon, jne.

Voit automaattisesti jakaa kaiken olennaisen tiedon jokaiselle sidosryhmällesi ja varmistaa, että kaikki pysyvät aina tilanteen tasalla. Sano siis hyvästit loputtomille selvittelypuheluille, sähköposteille ja tekstiviesteille!

tc-feature-keep-everybody-on-track
tc-feature-automated-alert-2

Aseta automaattisia ilmoituksia ja hälytyksiä

Lähetä ja vastaanota automatisoituja ilmoituksia ja hälytyksiä koneistasi, kalustostasi ja muusta käyttöomaisuudestasi, kun asettamasi raja-arvot ylittyvät ja esimerkiksi huoltotarve ilmenee.

Ilmoituksia ja hälytyksiä voidaan lähettää esimerkiksi sähköpostilla, tekstiviesteillä tai push-ilmoituksilla.

Ennakoi
& optimoi

Tracking Cloudin kehittyneet tekoälyä ja koneoppimista hyödyntävät työkalut auttavat sinua saamaan datastasi täyden hyödyn irti. Voit ennustaa ja mallintaa erilaisten skenaaroiden vaikutusta prosesseihisi luotettavaan dataan pohjautuen ja minimoida kalustosi seisakin ennakoivalla huollolla tai sensoripohjaisella huollolla.

Lue lisää Tracking Cloudin huoltoratkaisuista täällä.

ML-predictive-maintenance
Ready-to-run tools for the business

Mobiiliapplikaatiot asiakkaidesi käyttöön

Tarjoa asiakkaillesi lisäarvoa tuottavia digitaalisia palveluita yrityksesi brändin mukaisesti toteutettuna. Voit jakaa reaaliajassa arvokasta tietoa, ilmoituksia ja hälytyksiä sekä luoda täysin uusia ansaintamalleja tarjoamalla erilaisia jälkimarkkinoinnin palveluita.

Tracking Cloudin helppokäyttöiset ja intuitiiviset mobiilityökalut sekä kuluttajatason käyttöliittymä takaavat asiakkaillesi ensiluokkaisen käyttökokemuksen.

Tuoteautentikointi yhdellä kosketuksella

Tracking Cloudin tuoteautentikoinnin työkalut mahdollistavat tuotteiden ja varaosien alkuperän varmistamisen, jotta voit olla varma niiden tulevan oikealta valmistajalta.

Olemme kehittäneet yhteistyössä laitevalmistajapartneriemme kanssa menetelmän, jonka avulla tuoteautentikointi voidaan toteuttaa yhdellä kosketuksella millä tahansa mobiililaitteella salattuja NFC-tageja hyödyntäen. Tagit salataan suoraan valmistajan tehtaalla joten sinun ei tarvitse huolehtia tietokantojen tai rekisterien luomisesta.

Autentikointi voidaan toteuttaa jopa ilman verkkoyhteyttä, joka mahdollistaa käytön myös haastavissa toimintaympäristöissä.

tc-feature-product-authentication-2
tc-feature-all-devices

Toimii kaikilla laitteilla jopa ilman verkkoyhteyttä

Tracking Cloud® on helppo ottaa käyttöön jopa erittäin haastavissa toimintaympäristöissä.

Progressiivisena Web-sovelluksena, se toimii kaikilla laitteilla ja käyttöjärjestelmillä, ei vaadi latauksia Play-kaupasta tai Apple Storesta ja pitää itsensä aina automaattisesti päivitettynä.

Kehittyneiden offline-kyvykkyyksien ansiosta, Tracking Cloud® toimii jopa silloin kun verkkoyhteyttä ei ole saatavilla. Kun yhteys saadaan taas muodostettua, kaikki päivitetty data synkronoituu automaattisesti.

Lue lisää offline-kyvykkyydestä täällä.

Hyödynnä uusimpia teknologioita

Tracking Cloud® hyödyntää laajaa joukkoa uusimpia teknologioita saavuttaakseen parhaat tulokset jokaisessa käyttötapauksessa ja toimintaympäristössä.

NB-IoT, RFID, NFC, GPS, geoaitaus, konenäkö, koneoppiminen, QR koodit, viivakoodit, Data Matrix -koodit… mitä ikinä tarvitsetkaan, löydät sen mitä luultavimmin meiltä.

Asiantuntijamme valitsevat kuhunkin käyttötapaukseen parhaiten soveltuvat teknologiat vuosikymmenten käytännön kokemuksella useilta eri toimialoilta. Lue lisää blogissamme:

”Miten valita sopivin tunnistusteknologia digitaaliseen ratkaisuun?”

tc-feature-technology-4
digitalization-word-cloud-2.png

Kaikki mitä tarvitset yhdessä paketissa

Kokonaisvaltainen palvelupakettimme sisältää kaiken mitä tarvitset: ohjelmistot, sensorit, teknologian, integraatiot, rajapinnat, käyttöönoton, jatkokehityksen ja konsultoinnin.

Sinun ei tarvitse käyttää aikaasi istuen teknisiä yksityiskohtia käsittelevissä puuduttavissa työpajoissa tai lukuisten eri partnerien ja toimittajien mikromanageerauksessa. Sen sijaan, voit keskittyä liiketoimintasi ydinprosessien kehittämiseen ja jättää teknisen toteutuksen meidän vastuullemme.

Success Stories

Raskaan teollisuuden assettienseurantaa Tracking Cloudilla

Powered by Tracking Cloud®

Tehostettua kalustonhallintaa ja huoltoa

Keskustellaanko sinun käyttötapauksestasi?

Varaa aika 30 minuutin etätapaamiseen, jossa esittelemme lyhyesti Tracking Cloudin toimintaa ja kerromme, miten voit ratkaista liiketoimintasi ongelmakohtia sen avulla.

Täytä yhteystietosi, niin olemme sinuun yhteydessä pian sopivan ajankohdan tiimoilta.

Bluugo Makes Digital Business Sense

By continuing to use our website, you consent to our Privacy Policy

Accept Cookies