Uusi Whitepaper: "The Critical Role of Traceability Standards in Modern Supply Chains"

Me tiedämme, että
jokainen käyttötapaus on ainutlaatuinen

Perustuen yli 20 vuoden kokemukseen liiketoiminnan digitalisaatiosta, me Bluugolla tiedämme, että jokaisella yrityksellä ja käyttötapauksella on omat uniikit piirteensä. ”Kaikille sopivien” valmiiden täsmäratkaisujen kehittäminen on mielestämme lähtökohtaisesti väärä lähestymistapa.

Bluugon Tracking Cloud® sisältää kaikki älykkääseen liiketoiminnan digitalisaatioon tarvittavat ominaisuudet ja kyvykkyydet valmiina rakennuspalikoina, jotka konfiguroidaan vastaamaan täydellisesti jokaisen asiakkaamme tarpeita.

Hyperadaptiivisuuden ansiosta, alustamme mukauttaminen ei vaadi lainkaan ruohonjuuritason kehitystyötä tai koodaamista. Saat täydellisesti liiketoimintaasi tukevat, sinulle entuudestaan tuttua termistöä ja työnkulkuja hyödyntävät ratkaisut käyttöösi 8-12 viikossa.

Tracking Cloud Platform

Tracking Cloudin ydinkyvykkyydet

KERÄÄ, JAA & HYÖDYNNÄ DATAA

Kerää arvokasta dataa liiketoimintasi prosesseista, muunna se arvokkaaseen muotoon ja jaa se reaaliajassa kenelle tahansa arvoketjusi sidosryhmälle. Käytetyt datalähteet voivat olla mitä tahansa IT-järjestelmistä IoT-sensoreihin.

YHDISTÄ KAIKKI SIDOSRYHMÄSI SAMALLE ALUSTALLE

Kytke kaikki liiketoimintaasi liittyvät sidosryhmät yhteiselle alustalle – työntekijät, asiakkaat, heidän asiakkaansa, toimittajat, kuljetusliikkeet, alihankkijat – ja varmista saumaton tiedonjako sekä yhteistyö jokaisen tahon välillä.

AUTOMATISOI JA DIGITALISOI PÄIVITTÄISIÄ PROSESSSEJA

Automatisoi ja digitalisoi liiketoimintasi toistuvat prosessit täysin vapaasti mukautettavilla työnkuluilla, jotka vastaavat tarpeitasi täydellisesti viimeistä yksityiskohtaa myöten.

INTEGROIDU SAUMATTOMASTI MUIHIN JÄRJESTELMIISI

Tracking Cloud® sisältää valmiit rajapinnat, joiden avulla alustamme voidaan integroida saumattomasti mihin tahansa käytössä olevaan järjestelmään ilman sinulta vaadittavia muutoksia. Hoidamme koko integraatioprosessin osana käyttöönottoprosessiamme.

Vapaasti mukautettavat ominaisuudet tarpeidesi mukaan

Tracking Cloud® tarjoaa käyttöösi laajan valikoiman täysin mukautettavia ominaisuuksia ja kyvykkyyksiä, joiden avulla voidaan digitalisoida lähes mikä tahansa liiketoimintaprosessi.

Kaikkia alustamme elementtejä voidaan konfiguroida vapaasti vastaamaan eri käyttäjien ja sidosryhmien tarpeita, aina ylätason työnkuluista yksittäisiin kenttiin ja näkymiin.

Voit valita vapaasti juuri sinulle sopivat ominaisuudet etkä joudu maksamaan mistään, mitä et tarvitse.

"Sen sijaan, että olisimme joutuneet hankkimaan erillisen ratkaisun uusia prosesseja varten, pystyimme toteuttamaan ne samassa ympäristössä"

-Dominik Schweizer, FRIEDRICH VORWERK

Lue lisää asiakkaidemme menestystarinoista täältä.

Teemme mahdottomasta mahdollista

Yhdistämällä Tracking Cloudin vapaasti mukautettavia kyvykkyyksiä ja ominaisuuksia, voimme ratkaista lähes minkä tahansa liiketoimintasi digitalisointiin liittyvän haasteen – jopa silloin, kun se vaikuttaa muilla työkaluilla mahdottomalta.

Sovitaan tapaaminen, niin kerromme mielellämme lisää alustastamme ja vastaamme kysymyksiinne tarkemmalla tasolla.

Bluugo Makes Digital Business Sense

By continuing to use our website, you consent to our Privacy Policy

Accept Cookies