Helppoa ja nopeaa
digitalisaatiota

Tracking Cloud™ on pilvialusta, jonka avulla B2B-yritykset voivat helposti digitalisoida keskeisiä liiketoimintaprosessejaan logistiikassa, valmistavassa teollisuudessa ja jälkimarkkinointipalveluissa.

Autamme teitä tuomaan uusia ratkaisuja tuotantokäyttöön vain 8-12 viikossa ilman tarvetta uuvuttaville ja kalliille IT-projekteille.

Tracking Cloud™

Tracking Cloud™ pähkinänkuoressa

Seuraa & monitoroi

Kerää arvokasta dataa liiketoimintasi jokaisesta osa-alueesta: laitteista, tilauksista, ajoneuvoista, lavoista, varusteista – mitä ikinä haluatkaan seurata.

Kaikki olennainen yhdellä alustalla

Kytke kaikki liiketoiminnallesi olennainen samalle alustalle: käyttöomaisuus, palvelut, IT-järjestelmät, asiakkaat, kumppanit, jne. Läpinäkyvyytesi ja tiedonkulkusi paranee huomattavasti.

Automatisoi keskeisiä prosesseja

Luo kustomoituja työnkulkuja, jotka sopivat liiketoimintaasi täydellisesti ja automatisoi päivittäisten prosessiesi keskeisiä transaktioita.

Yhdistä liiketoimintasi eri osa-alueet

Tracking Cloud™ -ratkaisupaketit toimivat tehokkaina itsenäisinä ratkaisuina, mutta suurin lisäarvo saavutetaan yhdistämällä useita liiketoiminnan osa-alueita samalle alustalle.

TC-palvelupaketti

Toimitamme kaiken
mitä tarvitset

Tracking Cloudin palvelupaketti kattaa ohjelmistojen lisäksi kaiken tarvittavan laitteiston, integraatiot ja tukipalvelut sekä avaimet-käteen käyttöönoton ja käyttäjäkoulutuksen.

Sinun ei tarvitse sitoa avainhenkilöitäsi uuvuttavaan IT-projektiin tai murehtia budjetin ja aikataulun pitävyydestä – autamme sinua ottamaan uudet Tracking Cloud™ -ratkaisut tuotantokäyttöön vain 8-12 viikossa.

Varaa demo jo tänään

Varaa aika 30 minuutin etätapaamiseen, jossa esittelemme lyhyesti Tracking Cloudin toimintaa ja kerromme, miten voit ratkaista liiketoimintasi ongelmakohtia sen avulla.

Täytä yhteystietosi, niin olemme sinuun pian yhteydessä sopivan ajankohdan tiimoilta.

mikko-ketola-bluugo.oy


Email
: mikko.ketola@bluugo.fi
Tel: +358 50 363 4540

Powered by Tracking Cloud™

By continuing to use our website, you consent to our Privacy Policy

Accept Cookies