Ilmainen opas: "Navigating the Growing Requirements in Traceability"

Kanadalainen kaivosyhtiö Agnico Eagle valitsi Bluugon Tracking Cloudin

17/02/2020 by Bluugo

Agnico Eagle on kanadalainen pitkän linjan kaivosyhtiö, joka on tuottanut kultaa ja muita jalometalleja vuodesta 1957 asti.

Agnico Eagle aloittaa yhteistyön Bluugon kanssa

Kanadalainen kaivosyhtiö Agnico Eagle on hiljattain valinnut Bluugon palkitun Tracking Cloud® -alustan sisäisten materiaalivirtojen seurantaan. Ketterä digitaalinen ratkaisumme luo reaaliaikaisen ja selkeän näkymän haastavissa olosuhteissa liikkuvista materiaalivirroista.

Olemme todella innoissamme päästessämme aloittamaan yhteistyön jälleen yhden alansa suurimman toimijan kanssa. Monipuolisia Tracking Cloud™ -ratkaisujamme käytetään jo yli 20 maassa!

Kaivostoimintaa 60 vuoden kokemuksella

Torontossa pääkonttoriaan pitävä Agnico Eagle on tuottanut jalometalleja jo vuodesta 1957 lähtien. Yhtiö toimii Kanadan lisäksi Meksikossa ja Suomessa ja työllistää yli 8000 henkilöä. Liikevaihto vuodelta 2018 oli noin 2,2 miljardia USD.

Nimi ”Agnico” tulee alkuaineiden jaksollisen järjestelmän tunnuksista Hopealle (Ag), Nikkelille (Ni) ja Koboltille (Co).

Kirjoittaja

Bluugo

Kumppanisi liiketoiminnan digitalisaatiossa

Hyperadaptiivinen Tracking Cloud® pilvialustamme auttaa B2B-yrityksiä saavuttamaan liiketoimintansa täyden digitaalisen potentiaalin.

Lue lisää:

ERP

By continuing to use our website, you consent to our Privacy Policy

Accept Cookies