Uusi Whitepaper: "The Critical Role of Traceability Standards in Modern Supply Chains"

Vertailu: Bluugo Tracking Cloud® & SAP BTP

05/12/2023 by Reko Lamminluoto

SAP on tuttu nimi jokaiselle ERP-järjestelmien parissa työskentelevälle henkilölle, mutta uusi SAP Business Technology Platform (BTP) herättää paljon kysymyksiä useissa yrityksissä. Tässä blogissa tutkimme SAP:n uuden tuotteen kyvykkyyksiä, vahvuuksia ja heikkouksia sekä vertaamme sitä Bluugon omaan Tracking Cloud® alustaan.

SAP Business Technology Platform

Digitalisaatiohankkeita suunniteltaessa yksi keskeisimmistä kysymyksistä on työkalujen valinta – mitä järjestelmiä ja työkaluja yrityksesi tulisi käyttää, jotta kehitysideat saadaan muutettua konkreettisiksi lisäarvoa tuottaviksi ratkaisuiksi?

Yksi yleinen lähestymistapa on valita jo nykyisellään käytössä oleva työkalu, tyypillisesti ERP-järjestelmä. Näillä järjestelmillä on tärkeä rooli IT-arkkitehtuurissa, mutta ne eivät usein sovellu nykyaikaisiin käyttötapauksiin, joissa on useita ulkoisia sidosryhmiä ja nopeasti muuttuva liiketoimintaympäristö – tulosten takaamiseksi tarvitaan joustavampia ja nykyaikaisempia digitaalisia työkaluja.

Vastatakseen modernien digitaalisten työkalujen kasvavaan kysyntään, SAP, ERP-järjestelmien maailmanlaajuinen markkinajohtaja, esitteli vuonna 2021 SAP Business Technology Platformin (BTP). SAP:n uusi alusta on käytännössä kokoelma yhteisen sateenvarjon alle kerättyjä ratkaisuja, työkaluja ja tuotteita, joiden avulla voidaan integroitua yksittäisiin SAP-sovelluksiin ja laajentaa niiden käyttöä. Tämän avulla yritykset voivat kehittää, ottaa käyttöön ja hallita omia liiketoimintasovelluksiaan yhtenäisessä ympäristössä, mikä edistää digitalisaatiota ja helpottaa uusien innovaatioiden jalkauttamista päivittäisiin liiketoiminnan prosesseihin.

Bluugon Tracking Cloud® vs SAP BTP – vertailu

SAP BTP on ollut vuoden 2021 julkaisustaan lähtien yleinen puheenaihe lukuisissa Bluugon asiakaskeskusteluissa useiden eri toimialojen yritysten kanssa. SAP:n uuden alustan kyvykkyyksistä, ominaisuuksista ja mahdollisuuksista näyttää olevan liikkeellä paljon epäselvyyksiä – usein yritykset haluavat myös tietää, miten BTP ja Bluugon Hyperadaptiivinen Tracking Cloud® -alusta eroavat toisistaan.

Auttaaksemme yrityksiä löytämään etsimänsä tiedot, olemme laatineet vertailun näistä kahdesta alustasta. Vertailumme sisältää tietoa yleisimmistä aiheista, jotka tulevat esiin keskusteluissamme.

Tracking Cloud vs SAP BTP - vertailu 2023

Huomio: tämä taulukon sisältö pohjautuu Bluugon omiin kokemuksiin ja muiden yritysten kanssa käytyihin keskusteluihin. On tärkeää huomioida, että taulukossa esitetyt tiedot voivat muuttua, sillä molempia tuotteita kehitetään jatkuvasti.

Vertailumme ei missään nimessä ole kaiken kattava analyysi – on varmasti paljon kysymyksiä, joihin emme tässä artikkelissa pystyneet vastaamaan. Monet kysymyksistä ovat varsin käyttötapauskohtaisia ja kaiken mahdollisen luetteleminen johtaisi kilometrien mittaiseen listaan, jota tuskin kukaan haluaisi lukea läpi. Jos sinulla on kysyttävää SAP BTP:n ja BluugonHyperadaptiivisen Tracking Cloud® -alustan ominaisuuksista, kyvykkyyksistä tai mahdollisuuksista, niin keskustelemme mielellämme lisää aiheesta.

Jos yrityksesi suunnittelee uusia digitalisaatiohankkeita seuraavalle vuodelle ja pohdit, mikä työkalu sopisi tarpeisiisi parhaalla mahdollisella tavalla, asiantuntijamme ovat valmiina auttamaan. Täytä yhteystietosi alla olevalla painikkeella niin sovitaan tapaaminen ja keskustellaan lisää.

Bluugon asiantuntijoilla on vahva tausta SAP-konsultoinnista yli 20 vuoden käytännön kokemuksella lukuisilta eri toimialoilta – he todella tietävät, mikä toimii ja mikä ei.

Kirjoittaja

Reko Lamminluoto

Solution Director, Co-Founder

Business digitalization & SAP specialist with 20+ years of practical experience and industry knowledge from numerous large-scale IT projects.

Lue lisää:

By continuing to use our website, you consent to our Privacy Policy

Accept Cookies