Uusi Whitepaper: "The Critical Role of Traceability Standards in Modern Supply Chains"

Uusi Tracking Cloud® ominaisuus: Ilmoituskanava

17/12/2021 by Bluugo

Ilmoituskanava on uusi Tracking Cloud® -ominaisuus, joka mahdollistaa nopean ja helpon tiedonjakamisen kaikille sidosryhmillesi suoraan palvelusta – myös heille, jotka eivät itse ole Tracking Cloudin käyttäjiä.

Terveiset tuotekehityksestä

Vuodesta 2014 lähtien, tavoitteemme Bluugolla on ollut luoda täydellinen digitaalinen alusta, jonka avulla voimme tarjota asiakkaillemme markkinoiden parhaat digitaaliset ratkaisut lyhyimmällä mahdollisella investoinnin takaisinmaksuajalla. Kuluneiden vuosien aikana, Tracking Cloud® on käynyt läpi monia suuria muutoksia, mutta yksi asia on pysynyt aina selkeänä: tuotteemme ei tule ikinä olemaan valmis – asiat voi aina tehdä vieläkin paremmin.

Kehitämme Tracking Cloudista jatkuvasti entistäkin paremmaksi, nopeammaksi ja monipuolisemmaksi. Panostamme vuosittain merkittävän osan resursseistamme tuotekehitykseen ja lisäämme palveluumme uusia ominaisuuksia tasaiseen tahtiin. Jokaisen uuden ominaisuuden taustalla on asiakkaidemme viestimä konkreettinen tarve.

Asia, jossa meillä on vielä parannettavaa, on näistä uusista ominaisuuksista viestiminen teille – Tracking Cloudin käyttäjille. Jatkossa aiomme panostaa systemaattisempaan viestintään tuotekehityksestämme ja tuotteemme uusista ominaisuuksista, jotta yksikään uusi ominaisuus ei jäisi teiltä huomaamatta ja mahdollinen lisäarvo saavuttamatta.

Muista siis tsekata jatkossa säännöllisen epäsäännöllisesti ilmestyvät DevNews-blogimme, jossa kerromme tuotekehityksemme uusimmista tuulista ja esittelemme Tracking Cloudin uudet ominaisuudet.

Uusi Tracking Cloud® -ominaisuus: Ilmoituskanava

Ilmoituskanava on uusi Tracking Cloud® -ominaisuus, joka mahdollistaa nopean ja helpon tiedonjakamisen kaikille sidosryhmillesi suoraan palvelusta.

 • Ilmoituskanavan viestintä tapahtuu sähköposti- ja testiviesteillä (SMS), jotka luodaan ja lähetetään suoraan Tracking Cloudista.

 • Ominaisuus on erityisen kätevä kommunikoidessa henkilöiden kanssa, joilla ei itsellään ole käyttäjätunnuksia Tracking Cloudiin sekä tilanteissa, jossa on tarve jakaa nopeasti tietoa suurille joukoille kerralla.

 • Voit lisätä kontakteja minkä tahansa lokaation tai yrityksen alle Tracking Cloudissa. Kaikkia tietoja käsitellään aina GDPR-säädösten mukaisella tavalla.

Hyödyt

 • Voit hallita ja ylläpitää eri sidosryhmiesi yhteystietoja suoraan Tracking Cloudissa Excel-taulukoiden tai ruutuvihkojen sijaan, jolloin kaikilla on pääsy ajantasaiseen tietoon sitä tarvittaessa.

 • Voit lähettää viestejä yhtäaikaisesti kymmenille, sadoille tai jopa tuhansille vastaanottajille ja säästää näin valtavasti aikaa

 • Viestien luominen ja ajastaminen ennakkoon auttaa sinua suunnittelemaan operaatioitasi tehokkaammin ja tekee päivittäisestä työstäsi sujuvampaa.

 • Tehokas viestintä parantaa asiakkaidesi palvelukokemusta huomattavasti – kukapa ei haluaisi olla aina tilanteen tasalla?

Näin ilmoituskanava toimii käytännössä

Lisää kontaktit

Kun ilmoituskanavaominaisuus on aktivoitu Tracking Cloud® -ympäristössäsi, voit lisätä kontakteja minkä tahansa lokaation tai yrityksen alle. Kontaktien lisääminen voidaan toteuttaa manuaalisesti tai Excel-tiedostosta massana lukemalla.

Kirjoita viesti

Kirjoita viestisi suoraan Tracking Cloudissa. Voit luoda täysin uusia viestejä tai käyttää tallennettuja viestipohjia, mikäli lähetät samankaltaisia viestejä usein.

Viestit voidaan lähettää vastaanottajille sähköpostina, tekstiviestinä (SMS), tai molempina. Sähköpostiviesteihin voidaan liittää mukaan myös PDF-versio viestistä.

Valitse vastaanottajat

Voit valita viestin vastaanottajat yksitellen tai kokonainen ryhmä kerrallaan (esimerkiksi tietyn alihankkijan tai lokaation kaikki työntekijät).

Lähetä viestisi heti tai ajasta lähetys myöhemmäksi

Voit lähettää viestisi välittömästi tai ajastaa automaattisen lähetyksen mihin tahansa tulevaan ajankohtaan.

TC-communications-channel-gif

Toimialat & käyttötapaukset

Ilmoituskanava voi olla hyödyllinen ominaisuus mille tahansa yritykselle, jolla on tarvetta jakaa tietoa nopeasti sidosryhmilleen – etenkin, jos näihin lukeutuu ulkoisia sidosryhmiä. Käyttökohteesta riippuen, sidosryhmiä voivat olla esimerkiksi työntekijät, asiakkaat, asiakkaiden asiakkaat, alihankkijat tai kuljetusyhtiöt.

Esimerkkejä käyttötapauksista:

 • Jaa tietoa kaikille tietyn toimipisteen tai tiimin työntekijöillesi

 • Jaa tietoa tietyllä alueella työskentelevälle kenttähenkilöstölle

 • Jaa tietoa tietyn alihankkijan työntekijöille

 • Käytä mielikuvitustasi – vain taivas on rajana

Käyttöönotto

Ilmoituskanava voidaan aktivoida mihin tahansa nykyiseen tai uuteen Tracking Cloud® -ympäristöön.

Ominaisuuden käyttöönotto vaatii ainoastaan kevyttä konfigurointia Bluugon puolelta. Se ei vaadi asiakkaalta muuta työpanosta, kuin kontaktien tuomisen Tracking Cloudiin, joka voidaan toteuttaa suoraan Excel-tiedostosta lukemalla.

Hinnoittelu

Ilmoituskanavan hinnoittelu perustuu lähetettyjen viestien määrään. Viestit myydään kuukausittaisina paketteina ja mahdolliset paketin ylittävät viestit laskutetaan kappaleittain.

Miten saan ilmoituskanavan käyttööni?

Luuletko, että voisit hyötyä ilmoituskanavastamme? Ota meihin yhteyttä, niin jutellaan lisää!

Kirjoittaja

Bluugo

Your Partner in Digital Business

At Bluugo, we use our unique Tracking Cloud™ Platform to offer companies digital solutions for logistics, manufacturing, warehousing, VMI, asset tracking, and maintenance & field services – with the shortest time-to-value in the market!

Lue lisää:

By continuing to use our website, you consent to our Privacy Policy

Accept Cookies