Digitalisoitua huoltoa ja kunnossapitoa

Tracking Cloud™ on pilvipohjainen SaaS-tuote huolto- ja kunnossapitopalveluiden digitalisointiin.

Kyseessä ei ole perinteinen huolto-ohjelmisto – kattavien perustoimintojen lisäksi alustamme tarjoaa lisäarvoa monien kehittyneiden ominaisuuksien avulla, kuten älykäs käyttöomaisuuden seuranta, sensoripohjainen huolto sekä pitkälle automatisoitu tilausten käsittely ja organisointi uniikin Rules Engine -työkalumme avulla.

Voit kytkeä kaikki ulkoiset ja sisäiset sidosryhmäsi Tracking Cloudiin ilman lisäkuluja ja jakaa kaiken olennaisen tiedon reaaliajassa – kaikki osapuolet pysyvät aina tilanteen tasalla

maintenance-and-services-mockup-1.1
tc-feature-order-to-cash-3

Salamannopea
order-to-cash

Jokainen huollon ja kunnossapidon ohjelmisto lupaa tätä, mutta meillä on sen hoitamiseen myös käytännön työkalut.

Tracking Cloudin avulla voit vaivattomasti monitoroida kaikkia tilauksiasi, tavoitteitasi ja provisioitasi asentajatasolla. Automatisoitu tilausten käsittely, laskutus ja raportointi varmistavat, että kaikki tehty työ laskutetaan nopeasti ja tarkasti.

Lue lisää dashboard-työkaluistamme blogissamme.

Sensoripohjainen huolto & automaattiset hälytykset

Monitoroi huoltokohteidesi laitteita uusimpia teknologioita hyödyntävillä IoT-verkkoon kytketyillä sensoreilla.

Havaitset ongelmat sekä huoltotarpeet välittömästi ja voit lähettää automatisoituja ilmoituksia tai hälytyksiä asetettujen raja-arvojen ylittyessä. Useimmissa käyttötapauksissa tämänkaltainen lähestymistapa on enemmän kuin riittävä ja huomattavasti koneoppimiseen perustuvaa ennakoivaa huoltoa kustannustehokkaampi vaihtoehto.

Toimitamme kaikki tarvittavat sensorit osana palvelupakettiamme, mutta voimme myös hyödyntää dataa mistä tahansa jo käytössäsi olevista sensoreista.

tc-feature-automated-alert-2
tc-feature-keep-everybody-on-track

Yhdistä kaikki sidosryhmäsi ilman lisenssimaksuja

Tracking Cloud™ kytkee kaikki sisäiset ja ulkoiset sidosryhmäsi samalle alustalle – asentajat, työnjohdon, asiakkaat, heidän asiakkaansa, yhteistyökumppanit, alihankkijat, jne. – ilman kalliita lisenssimaksuja.

Voit jakaa arvokasta tietoa kaikille sidosryhmillesi reaaliajassa. Asiakkaat voivat tarkastella tilaustensa statuksia itsenäisesti, asentajat vastaanottavat keikkansa suoraan mobiililaitteisiinsa ja työnjohdolla on aina selkeä kokonaiskuva. Ei enää loputtomia selvittelypuheluita, sähköposteja tai tekstiviestejä!

Automaattinen
huoltotilausten käsittely

Vähennä manuaalisen työn määrää huomattavasti automatisoimalla huoltotilausten käsittely, aikataulutus, työaika- ja varaosaraportointi sekä asiakkaan laskutus.

Uniikin Rules Engine -työkalumme avulla, saapuvat huoltotilaukset voidaan käsitellä automaattisesti niiden kiireellisyyden ja asiakaskohtaisten sopimusehtojen mukaisesti ja ne voidaan ohjata suoraan lähimmälle vapaalle asentajalle, jolla on tarvittava pätevyys työn suorittamiseen.

tc-feature-automate-manual-processes_V78IQGK
ML-predictive-maintenance

Näe tulevaisuuteen
ennakoivalla huollolla

Joissain erityisen vaativissa toimintaympäristöissä, sensoripohjainen huolto ei ole aina riittävää. Tracking Cloud™ tarjoaa myös kehittyneet työkalut koneoppimista ja tekoälyä hyödyntävään ennakoivaan huoltoon, jonka avulla voit ennustaa mahdolliset huoltotarpeet hyvissä ajoin ennakkoon.

Ennakoivan huollon avulla vältät suunnittelemattomat käyttökatkot ja voit suunnitella tärkeitä huoltotoimenpiteitä jopa viikkoja etukäteen.

100% mukautuvuus
tarpeisiisi

Ottaessaan käyttöön uusia huoltoratkaisuja, yritysten täytyy usein mukauttaa prosessejaan vastaamaan valitun ohjelmiston työnkulkuja ja termistöä. Tracking Cloudin kohdalla tämä toteutuu täysin päinvastoin.

Tracking Cloud on täysin mukautettavissa vastaamaan nykyisiä prosessejasi ja niiden työnkulkuja, transaktiota, statuksia, termistöä, kieltä, jne. Voit luoda juuri sen näköisiä raportteja ja näkymiä kuin haluat ja mukauttaa käyttöliittymän vastaamaan yrityksesi brändiä täydellisesti.

Tracking Cloud mukautuu liiketoimintaasi, jotta sinä voit keskittyä olennaiseen.

tc-adjustability
tc-feature-all-devices

Toimii kaikilla laitteilla jopa ilman verkkoyhteyttä

Tracking Cloud™ on helppo ottaa käyttöön jopa erittäin haastavissa toimintaympäristöissä.

Progressiivisena Web-sovelluksena, se toimii kaikilla laitteilla ja käyttöjärjestelmillä, ei vaadi latauksia Play-kaupasta tai Apple Storesta ja pitää itsensä aina automaattisesti päivitettynä.

Kehittyneiden offline-kyvykkyyksien ansiosta, Tracking Cloud™ toimii jopa silloin kun verkkoyhteyttä ei ole saatavilla. Kun yhteys saadaan taas muodostettua, kaikki päivitetty data synkronoituu automaattisesti.

Lue lisää offline-kyvykkyydestä täällä.

Kaikki mitä tarvitset yhdessä paketissa

Kokonaisvaltainen palvelupakettimme sisältää kaiken mitä tarvitset: ohjelmistot, sensorit, teknologian, integraatiot, rajapinnat, käyttöönoton, jatkokehityksen ja konsultoinnin.

Sinun ei tarvitse käyttää aikaasi istuen teknisiä yksityiskohtia käsittelevissä puuduttavissa työpajoissa tai lukuisten eri partnerien ja toimittajien mikromanageerauksessa. Sen sijaan, voit keskittyä liiketoimintasi ydinprosessien kehittämiseen ja jättää teknisen toteutuksen meidän vastuullemme.

digitalization-word-cloud-2.png

Success Stories

Tehostettua kalustonhallintaa ja huoltoa

Powered by Tracking Cloud™

Älykästä kunnossapitoa & kenttähuoltoa Tracking Cloudilla

Varaa demo jo tänään

Varaa aika 30 minuutin etätapaamiseen, jossa esittelemme lyhyesti Tracking Cloudin toimintaa ja kerromme, miten voit ratkaista liiketoimintasi ongelmakohtia sen avulla.

Täytä yhteystietosi, niin olemme sinuun yhteydessä pian sopivan ajankohdan tiimoilta.

mikko-ketola-contact-card-2


Email
: mikko.ketola@bluugo.fi
Tel: +358 50 363 4540

By continuing to use our website, you consent to our Privacy Policy

Accept Cookies