Ilmainen opas: "Navigating the Growing Requirements in Traceability"

Enemmän kuin
huoltoratkaisu

Bluugon Tracking Cloud® digitalisoi huollon ja kunnossapidon prosessit moderneissa käyttötapauksissa, joihin perinteiset huolto-ohjelmistot ja kankeat ERP-järjestelmät eivät taivu.

tracking-cloud-maintenance-and-field-services

Kerää arvokasta tietoa

Kerää reaaliaikaista dataa ja monitoroi huolto- ja kunnossapitoprosessiesi jokaista elementtiä: tilauksia, huoltokohteita, asentajia, koneita, työkaluja, laitteita… mitä ikinä tarvitsetkaan!

Automatisoi toistuvat prosessit

Automatisoi työläät manuaaliset prosessit, kuten tilausten käsittely ja allokointi, tuntikirjaukset ja laskutus. Aseta automaattisia hälytyksiä ja huomautuksia.

Jaa tietoa yli yritysrajojen

Kytke kaikki sidosryhmäsi ja taustajärjestelmäsi yhdelle alustalle ilman lisenssimaksuja ja jaa reaaliaikaista tietoa jokaiselle sidosryhmällesi.

Yhdistä liiketoimintasi eri toiminnot

Kytke huollon ja kunnossapidon prosessisi yhteen liiketoimintasi muiden osa-alueiden kanssa ja luo uniikkeja ratkaisuja lisäämällä ominaisuuksia muista Tracking Cloud® -ratkaisupaketeistamme.

Uudenlainen ratkaisu
perinteisiin haasteisiin

Tracking Cloud® ei ole perinteinen huolto- ja kunnossapito-ohjelmisto.

Se ei vain digitalisoi päivittäisiä tehtäviä, vaan mahdollistaa liiketoiminnan eri toimintojen yhdistämisen yhdelle alustalle ennennäkemättömän helpolla tavalla. Voit luoda täysin uudenlaisia ratkaisuja, jotka tuottavat uniikkia lisäarvoa sekä omalle liiketoiminnallesi että asiakkaillesi.

Jos olet kyllästynyt tekemään asioita samalla vanhalla tavalla käyttäen samoja kankeita IT-työkaluja, olet saapunut oikeaan paikkaan.

Tracking-cloud-value-chain-fi

Hyperadaptiiviset
työkalut tarpeisiisi

Tracking Cloudissa kaikki näkemäsi on muokattavissa vastaamaan täydellisesti olemassa olevia prosessejasi – työnkulut, näkymät, transaktiot, terminologia, jne.

Kutsumme tätä hyperadpatiivisuudeksi. Sen ansiosta loppukäyttäjäsi voivat toimia heille tuttujen prosessien ja termistön kanssa ensimmäisestä käyttöpäivästä lähtien, taaten huippuluokan käyttäjäkokemuksen. Näet ratkaisusi hyödyt välittömästi!

Huollon ja kunnossapidon perusominaisuuksien lisäksi voit lisätä vapaasti ominaisuuksia muista Tracking Cloud® -ratkaisupaketeistamme tarpeidesi mukaisesti.

"Ratkaisu on helppokäyttöinen, ja asentajamme käyttävät huomattavasti vähemmän aikaa Excel-taulukoiden ja muiden dokumenttien kanssa säätämiseen"

-Dominik Schweizer, FRIEDRICH VORWERK

Lue lisää asiakkaidemme menestystarinoista täältä.

Hyötyjä kaikille sidosryhmille

Tracking Cloudin avulla saavutat konkreettisia tuloksia jo muutamassa viikossa.

Kohonneet käyttöasteet

Paranna kalustosi ja asentajiesi käyttöasteita huomattavasti ja maksimoi käytössä olevien resurssien potentiaali.

Vähemmän manuaalista työtä

Säästä aikaa automatisoimalla toistuvia manuaalisia prosesseja ja mahdollista työntekijöidesi keskittyminen keskeisimpiin tehtäviin.

Parempaa palvelua asiakkaillesi

Sitouta asiakkaitasi tarjoamalla heille entistä parempaa palvelua helppokäyttöisten digitaalisten työkalujen avulla tilausten itsenäiseen hallintaan ja monitorointiin.

24/7 tilannekuva

Ylläpidä jatkuva reaaliaikainen tilannekuva tilauksista, kalustosta, asentajista, huoltokohteista ja kaikesta muusta, mitä ikinä haluatkaan seurata.

Saumaton kommunikointi

Jaa reaaliaikaista dataa kaikkien sidosryhmiesi kanssa – sekä sisäisten että ulkoisten. Varmista, että oikea tieto saavuttaa aina oikeat henkilöt oikealla hetkellä.

Käyttötapaukset

  • Kenttähuolto
  • Laitoshuolto
  • Sinun käyttötapauksesi?


Esimerkkitoimialat

  • Energia
  • Valmistava teollisuus
  • Kemikaalit
  • Rakentaminen
  • Metsä- & paperiteollisuus
  • Kaivos- & metalliteollisuus
  • Jätehuolto & kierrätys

Helpoin käyttöönotto ikinä

Tracking Cloudin virtaviivainen Onboarding-malli takaa helpoimman käyttöönoton, jonka olet ikinä kokenut.

Ei perinteistä IT-projektia

Tracking Cloudin käyttöönotto ei vaadi pitkää ja uuvuttavaa IT-projektia, joka sitoo avainhenkilösi kuukausiksi kerrallaan. Onboarding-prosessimme on suunniteltu asiakkaalle kevyeksi ja helpoksi.

Kaikki tarvitsemasi yhdessä paketissa

Ohjelmiston lisäksi Tracking Cloudin palvelupaketti sisältää kaiken tarvittavan teknologian, sensorit, integraatiot ja tukipalvelut sekä käyttöönoton ja käyttäjäkoulutuksen.

Nopein takaisinmaksu investoinnillesi

Tracking Cloudin käyttöönotto kestää noin 8–10 viikkoa projektin aloituksesta ja alat näkemään tuloksia heti ensimmäisestä käyttöpäivästä lähtien. Et tule löytämään ratkaisua nopeammalla arvontuotolla.

Ei piilokuluja tai lisenssimaksuja

Tracking Cloudin hinnoittelu koostuu kertaluontoisesta, kiinteähintaisesta käyttöönottomaksusta ja kuukausittaisesta käyttömaksusta. Tiedät täsmälleen paljonko rahaa tulet käyttämään – emme peri lisämaksuja esimerkiksi käyttäjälisensseistä.

Keskustellaanko sinun käyttötapauksestasi?

Ota meihin yhteyttä, niin keskustellaan lisää liiketoimintasi keskeisistä haasteita ja siitä, miten ne voidaan ratkaista parhaalla mahdollisella tavalla.

Asiantuntijoillamme on kymmenien vuosien kokemus huollon ja kunnossapidon prosessien digitalisoinnista – he todella tietävät mikä toimii ja mikä ei!

Bluugo Makes Digital Business Sense

Powered by Tracking Cloud®

By continuing to use our website, you consent to our Privacy Policy

Accept Cookies