Uusi Whitepaper: "The Critical Role of Traceability Standards in Modern Supply Chains"

Tarina konventioiden
haastamisesta

Elettiin vuotta 2014. Business-maailma oli läpikäymässä suurta, digitalisaation nousun aikaansaamaa murrosta. Yhä useammat yritykset olivat halukkaita investoimaan uusiin ratkaisuihin ja innovaatioihin, mutta tulokset jäivät kuitenkin usein laihoiksi.

Suurin yksittäinen syy lukuisiin epäonnistumisiin oli käytössä olevat, vääränlaiset työkalut. Yritykset rakensivat uusia ratkaisuja perinteisten ERP-järjestelmiensä päälle, joita ei yksinkertaisesti oltu suunniteltu moderniin B2B-toimintaympäristöön. Alkuperäiset innovaatiot hautautuivat uuvuttavien IT-projektien alle.

Bluugon perustajat Rami, Jarkko ja Reko olivat tähän aikaan jo kokeneita IT-alan konkareita. Liiketoiminnan digitalisaation liittyvät kasvukivut oli noteerattu jo aikaisessa vaiheessa ja yleinen konsensus oli, että ratkaisujen totuttamiseen oli oltava parempia keinoja ja työkaluja. Kolme ystävää päätti perustaa oman yrityksen, jossa asiat tehtäisiin eri tavalla – liiketoiminta edellä ja alan parhaita työkaluja käyttäen.

Bluugo perustettiin ja tarinamme oli alkanut.

Bluugon historia
End-to-End visibility with Tracking Cloud

Ideasta tuotteeksi

Bluugon missiona on ollut alusta asti tehdä asioita eri tavalla ja paremmin kuin muut alamme toimijat – haastaa vanhentuneet konventiot.

Tämän toteuttamiseen tarvittiin aiempaa parempia ja ketterämpiä työkaluja. Työkaluja, jotka pystyisivät vastaamaan modernin B2B-toimintaympäristön nopeasti muuttuviin vaatimuksiin. Ei kestänyt kauan tajuta, että tällaisia työkaluja ei yksinkertaisesti ollut olemassa – ne oli luotava.

Tuloksena syntyi Tracking Cloud® – maailman ensimmäinen hyperadaptiivinen pilvialusta B2B-digitalisaatioon.

Uniikki alustamme ja palvelukonseptimme tarjoaa yritykislle kaiken tarvittavan liiketoiminnan ydinprosessien digitalisointiin aidosti datavetoisella ja tulevaisuuskestävällä tavalla – ennennäkemättömän helposti, nopeasti ja tehokkaasti.

Ensimmäinen Tracking Cloud® -ratkaisu otettiin käyttöön keväällä 2015.

9 vuotta
kannattavaa kasvua

Asiat ovat muuttuneet paljon vuodesta 2014, jolloin perustajamme istuivat pienessä yhden huoneen toimistossa kehittämässä ensimmäistä Tracking Cloud® tuoteversiota. Kuluneen 9 vuoden aikana olemme kasvaneet nollasta kansainväliseksi miljoonaluokan yritykseksi.

Marraskuussa 2018, kehittämämme koneoppimisratkaisu palkittiin kansainvälisellä innovaatiopalkinnolla yli 100 kilpailijan joukosta Pride of Ground Handling -tapahtumassa.

Vuotta myöhemmin Bluugo valittiin mukaan Business Finlandin Nuoret Innovatiiviset Yritykset rahoitusohjelmaan, joka tukee lupaavia, nopeaan kansainväliseen skaalautumiseen tähtääviä suomalaisia yrityksiä. Aiempia ohjelmaan valittuja yrityksiä ovat mm. Supercell, Framery ja iLOQ.

Tänä päivänä, lukuisat alojensa johtavat yritykset luottavat Tracking Cloudiin ja ratkaisujamme käytetään yli 25 maassa. Tiimimme kasvaa jatkuvalla tahdilla ja emme malta odottaa, mitä tulevaisuus tuo tullessaan – olemme vasta pääsemässä vauhtiin!

Bluugo numeroina

"Maailma on täynnä ohjelmistotaloja – mikä tekee Bluugosta erilaisen?"

By continuing to use our website, you consent to our Privacy Policy

Accept Cookies