Uusi Whitepaper: "The Critical Role of Traceability Standards in Modern Supply Chains"
Tracking Cloud Procurement Overview

Hankintaratkaisut moderniin liiketoimintaan

Tracking Cloud® on hyperadaptiivinen pilvialusta, jonka avulla yritykset voivat digitalisoida hankinnan prosessejaan ennennäkemättömällä tehokkuudella.

Alustamme integroituu saumattomasti jo käytössä oleviin järjestelmiisi ja loistaa etenkin moderneissa käyttötapauksissa, joihin perinteiset hankintaratkaisut ja kankeat ERP-järjestelmät eivät usein taivu.

Reaaliaikainen tilannekuva 24/7

Tracking Cloudin takaa täyden näkyvyyden hankintaprosessiesi jokaiseen vaiheeseen. Kun avaat koneesi aamulla, näet yhdeltä näytöltä miten liiketoimintasi pyörii ja olet välittömästi tilanteen tasalla – kutsumme tätä "aamukahvihetkeksi".

Luo reaaliaikainen näkymä tilauksista, tuotteista, raaka-aineista, komponeneteista, toimittajista ja niiden statuksista kaikissa kohteissasi.

Liputa normaalista hankintaprosessista poikkeavat tilanteet automaattisesti ja käsittele mahdollisia viivästyksiä, jälkitoimituksia sekä muita ongelmatilanteita proaktiivisesti.

Kerää ja visualisoi dataa missä tahansa haluamassasi muodossa ja jaa arvokas tieto saumattomasti kaikkien sidosryhmiesi kanssa.

Tunnista prosessiesi pullonkaulat, virtaviivaista toistuvia toimintojasi ja kehitä hankinnan prosessejasi strategisesti pitkällä aikavälillä.

Tracking Cloud Procurement Visibility
Tracking Cloud Supplier Collaboration

Saumaton yhteistyö toimittajien kanssa

Tracking Cloud® tekee toimittajien kanssa kommunikoinnista ennennäkemättömän helppoa ja vaivatonta – kaikilla tasoilla aina Tier-N toimittajiin saakka! Alustamme avulla kaikilla osapuolilla on aina pääsy tarvitsemiinsa tietoihin ilman turhaa säätöä ja selvittelyä.

Kommunikoi ja jaa tärkeää tietoa kaikkien toimittajiesi kanssa käyttämällä laajaa valikoimaa erilaisia ​​menetelmiä – EDI, API, Web Interface, sähköposti, excel-taulukot, jne.

Hoida uusien toimittajien ja tuotteiden onboarding-vaihe ennätysnopeudella automatisoimalla työläät tiedonkeruu- ja kvalifiointiprosessit.

Monitoroi toimittajiesi suoriutumista ja toimitusvarmuutta ja lähetä automatisoituja huomautuksia jos mittarit laskevat hyväksytyn tason ulkopuolelle.

Tarjoa toimittajillesi helppokäyttöiset ja monipuoliset työkalut tuotetietojen itsenäiseen hallintaan ja päivittämiseen.

GS1-yhteensopiva sarjanumerotason jäljitettävyys

Hyperadaptatiivisuuden ansiosta, kaikki Tracking Cloudin tietomallit ovat täysin mukautettavissa, mikä mahdollistaa tuotteiden ja komponenttien täydellisen jäljitettävyyden erä- ja jopa sarjanumerotasolla, minkä toteutus on usein mahdotonta perinteisillä IT-työkaluilla.

Seuraa tuote-erien keskeisiä attribuutteja (esim. parasta ennen päiväykset) vaivattomasti ja suorita tarvittaessa nopeita takaisinvetoja.

Hyödynnä sarjanumerotason jäljitettävyyttä tarkempaan seurantaan joka mahdollistaa täydellisen näkyvyyden jokaisesta lopullisessa tuotteessa käytetystä yksittäisestä komponentista ja niiden ominaisuuksista (esim. erityyppiset testitulokset, paloturvallisuusluokitus, jne.).

Toimittajien tuotetietoja, kuten testituloksia, voidaan kerätä ja ylläpitää monin tavoin, esim. QR-koodeilla tai rajapintojen kautta suoraan taustajärjestelmistä. Tracking Cloud® tukee tunnettuja GS1-tunnistusstandardeja, kuten EPCIS ja Data Link.

Mahdollista myynnin ja tuotannon henkilöstölle pääsy reaaliaikaiseen ATP-dataan (Available-to-Promise).

Tracking Cloud Batch and Serial Number Traceability
traceability whitepaper bluugo

Lataa ilmainen opas jäljitettävyyteen

Jäljitettävyyden merkitys on kasvanut kiihtyvällä vauhdilla viime vuosina – tuhansien eurooppalaisten yritysten on päivitettävä nykyisiä hankinnan jäljitettävyyskäytäntöjään vuosien 2024 – 2028 aikana varmistaakseen nopeasti uudistuvan lainsäädännön mukaisen ja tulevaisuudessakin kilpailukykyisen toiminnan jatkuvuuden.

Tuoreessa oppaassamme käymme läpi nopeasti kehittyviä jäljitettävyyden vaatimuksia, tutkimme niiden vaikutuksia yrityksiin ja annamme konkreettisia vinkkejä yleisimpien sudenkuoppien välttämiseen. Lataa opas nyt ilmaiseksi!

Tehokkaat työkalut Master Datan hallintaan

Tracking Cloud® integroituu saumattomasti olemassa olevaan IT-arkkitehtuuriisi ja tarjoaa tehokkaat työkalut Master Datan hallintaan hankintaprosessiesi tueksi.

Tracking Cloudin avulla varmistat, että tuotteiden perustiedot, sertifikaatit ja muut keskeiset tiedot pysyvät aina ajan tasalla.

Tarjoa toimittajillesi joustavat ja helppokäyttöiset työkalut tuotetietojen ylläpitoon heidän suosimillaan metodeilla – esim. päivittämällä tiedot suoraan Tracking Cloudiin, hyödyntämällä Excel-taulukoita, tai toimittajien taustajärjestelmiin luodulla API/EDI-yhteydellä.

Hyödyntämällä Tracking Cloudin 100% mukautettavia tietomalleja, voit lisätä saman SKU-tunnistekoodin alle lukeutuviin tuotteisiin rajattomasti tarkentavia lisätietoja ja attribuutteja (esim. paloturvallisuusluokitus, ohjelmistoversio, testitulokset).

Tracking Cloud Master Data Management
All-in-One Platform

Kytke mukaan muut liiketoiminta-alueesi

Tracking Cloud® tarjoaa käyttöösi monipuolisen työkalupakin vapaasti mukautettavia ominaisuuksia ja kyvykkyyksiä, joiden avulla voidaan digitalisoida käytännössä mikä tahansa B2B-liiketoimintaprosessi.

Hankinnan lisäksi, asiakkaamme hyödyntävät alustaamme etenkin logistiikassa, jälkimarkkinoinnissa ja tuotannossa – yhdistäen liiketoiminta-alueita tavoilla, joihin perinteiset IT-työkalut eivät yksinkertaisesti taivu.

Kytke yrityksesi keskeiset toiminnot yhteiselle alustalle ja yhdistä esim. tuotanto- ja myyntiosastosi saumattomaksi osaksi hankinnan prosessejasi – rakenna siltoja, älä siiloja!

Laajenna Tracking Cloud™ -ratkaisusi käyttöä uusille liiketoiminta-alueille helposti ilman tarvetta uusille järjestelmille tai uuvuttaville IT-projekteille.

Miksi valita Tracking Cloud®?

Lukuisat alojensa johtavat yritykset ovat valinneet Tracking Cloudin liiketoimintansa ydinprosessien digitalisointiin – palveluamme käytetään jo yli 25 maassa.

100% hyperadaptiivisuus tarpeidesi mukaan

Tracking Cloudin hyperadaptiivisuuden ansiosta, alustamme jokainen elementti voidaan mukauttaa 100% tarpeidesi mukaiseksi ylätason prosesseista yksittäisiin työnkulkuihin, kenttiin ja näkymiin – ennennäkemättömällä nopeudella ja ilman koodausta.

Lue lisää

Ei tarvetta uuvuttavalle IT-projektille

Tracking Cloudin käyttöönotto ei vaadi pitkää ja uuvuttavaa IT-projektia, joka sitoo avainhenkilöstösi kuukausiksi tai jopa vuosiksi. Ratkaisumme vieminen tuotantokäyttöön kestää 8-12 viikkoa ja alat näkemään tuloksia välittömästi käyttöönoton jälkeen.

Lue lisää

Hoidamme kaikki integraatiot puolestasi

Tracking Cloud® tarjoaa laajan valikoiman sisäänrakennettuja integraatiokyvykkyyksiä taustajärjestelmiin ja muihin resursseihin kytkeytymiseen. Tarjoamme kaikki tarvittavat integraatiot "as-a-service" osana käyttöönottomalliamme – sinun ei tarvitse tehdä muutoksia järjestelmiisi.

Lue lisää

Selkeä hinnoittelu ilman ikäviä yllätyksiä

Tracking Cloudin hinnoittelu koostuu kiinteähintaisesta käyttöönottomaksusta ja kuukausittaisesta käyttömaksusta, joka kattaa kaikki palveluun liittyvät kustannukset. Tiedät kokonaiskustannuksesi ensimmäisestä päivästä lähtien ilman piilokuluja tai käyttäjälisenssimaksuja.

Lue lisää

Jutellaanko lisää sinun käyttötapauksestasi?

Jätä yhteystietosi ja etsitään sopiva aika (etä)tapaamiselle!

Tarjoamme käyttöösi asiantuntijoidemme yli 20 vuoden kokemuksen hankinnan haasteiden ratkaisemisesta ja esittelemme samalla Tracking Cloudin toimintaa tarkemmin.

Bluugo Makes Digital Business Sense

Powered by Tracking Cloud®

By continuing to use our website, you consent to our Privacy Policy

Accept Cookies