Uusi Whitepaper: "The Critical Role of Traceability Standards in Modern Supply Chains"

Älykkäin ratkaisu
E2E-jäljitettävyyteen

Tracking Cloud® on hyperadaptiivinen pilvialusta, joka auttaa B2B-yrityksiä vastaamaan jäljitettävyyden kasvaviin vaatimuksiin ja ottamaan käyttöön uusia älykkäitä ratkaisuja vain 8-12 viikossa.

Luo täydellinen E2E-jäljitettävyys molempiin suuntiin (forward & backward)

Kytke mukaan kaikki asiaankuuluvat sidosryhmät ja järjestelmät tasolle N asti

Jäljitä kohteita millä tahansa vaaditulla tarkkuudella sarjanumerotasolle asti

Sisällytä kaikki asiaankuuluvat dokumentit hankinnasta jälkimarkkinointiin

Hyödynnä uusimpia tunnistusteknologioita ja -standardeja

Tracking Cloud Traceability
Forward and Backward Traceability

Jäljitettävyys
molempiin suuntiin

Tracking Cloudin avulla voit jäljittää tuotteita, komponentteja ja raaka-aineita koko arvoketjun läpi – sekä eteenpäin että taaksepäin. Se mahdollistaa täydellisen E2E-jäljitettävyyden koko elinkaaren ajalta raaka-aineiden hankinnasta aina jälkimarkkinapalveluihin ja asiakaspalautteeseen asti.

Jäljitettävyys kaikilla
sidosryhmätasoilla

Tracking Cloudin avulla voit kytkeä kaikki arvoketjusi sidosryhmät ja heidän tietojärjestelmänsä yhdelle yhteiselle alustalle, mikä mahdollistaa saumattoman jäljitettävyyden ja tietojen jakamisen kaikkien toimijoiden välillä.

Multi-tier Traceability
Traceability with any granularity

Jäljitettävyys millä
tahansa tarkkuudella

Hyperadaptiivisuuden ansiosta, kaikki Tracking Cloudin tietomallit ovat vapaasti mukautettavissa liiketoimintasi tarpeita vastaaviksi, minkä ansiosta voit seurata tuotteitasi ja komponenttejasi minkä tahansa vaaditun tarkkuuden mukaan – esim. erän, tuotteen, komponentin, SKU:n tai sarjanumeron.

Perinteisiä IT-työkaluja käyttäessä, tämä on yleensä yksinkertaisesti mahdotonta.

Jäljitettävyys kaikilla
olennaisilla tiedoilla

Tracking Cloudin avulla voit vaivattomasti kerätä, hallita ja jakaa kaikkia olennaisia tietoja ja dokumentteja koko tuotteen elinkaaren ajalta – aina suunnittelusta jälkimarkkinapalveluihin asti.

Materiaalien alkuperä
Testitulokset ja sertifikaatit
Erä- ja sarjanumerot
Komponenttikokoonpano ja osien ala-attribuutit
Kuljetusasiakirjat
Päästödata
Asiakaspalautelomakkeet
Huoltohistoria

Traceability with all documents
Traceability with the latest tech standards

Jäljitettävyys kaikilla
teknologiastandardeilla

Tracking Cloud® tukee kaikkia moderneja ​​tunnistusteknologioita – QR, RFID, NFC, OCR, Data Matrix, viivakoodit – mitä ikinä tarvitsetkaan.

Bluugo on myös GS1:n virallinen partneri ja alustamme tukee sen laajasti käytössä olevia teknologiastandardeja, kuten EPCIS, Data Link, EPC, GRAI jne.

Asiantuntijamme auttavat sinua valitsemaan käyttötapaukseesi parhaiten sopivimman yhdistelmän teknologioita ja standardeja yli 20 vuoden käytännön kokemuksella. Sinun ei siis tarvitse murehtia teknisistä yksityiskohdista, vaan voit keskittää täyden huomiosi liiketoimintatavoitteidesi saavuttamiseen.

Käyttövalmiit työkalut
liiketoiminnalle

Tracking Cloud® tarjoaa kaiken, mitä tarvitset tuotantokäyttövalmiiden jäljitysratkaisujen toteuttamiseen vain 8-12 viikossa – ilman uuvuttavaa IT-projektia.

Alustamme ei ole ainoastaan kokoelma teknisiä kyvykkyyksiä ja ominaisuuksia, vaan tarjoaa myös käyttövalmiit työkalut joilla jäljitettävyyden hyödyt saadaan jalkautettua loppukäyttäjien päivittäisiin liiketoimintaprosesseihin arvoketjusi alusta loppuun – hankintaan, tuotantoon, logistiikkaan ja jälkimarkkinointipalveluihin.

Ready-to-run tools for the business
Tracking Cloud E2E Traceability
traceability whitepaper bluugo

Lataa ilmainen opas jäljitettävyyteen

Viime vuosina, jäljitettävyyden merkitys on kasvanut kiihtyvällä vauhdilla. Tuhansien Eurooppalaisten yritysten on päivitettävä nykyisiä jäljitettävyyskäytäntöjään vuosien 2024 – 2028 aikana varmistaakseen nopeasti uudistuvan lainsäädännön mukaisen ja tulevaisuudessakin kilpailukykyisen toiminnan jatkuvuuden.

Tuoreessa oppaassamme käymme läpi nopeasti kehittyviä jäljitettävyyden vaatimuksia, tutkimme niiden vaikutuksia yrityksiin ja annamme konkreettisia vinkkejä yleisimpien sudenkuoppien välttämiseen. Lataa opas nyt ilmaiseksi!

Miksi valita Tracking Cloud®?

Lukuisat alojensa johtavat yritykset ovat valinneet Tracking Cloudin liiketoimintansa ydinprosessien digitalisointiin – palveluamme käytetään jo yli 25 maassa.

100% hyperadaptiivisuus tarpeidesi mukaan

Tracking Cloudin hyperadaptiivisuuden ansiosta, alustamme jokainen elementti voidaan mukauttaa 100% tarpeidesi mukaiseksi ylätason prosesseista yksittäisiin työnkulkuihin, kenttiin ja näkymiin – ennennäkemättömällä nopeudella ja ilman koodausta.

Lue lisää

Ei tarvetta uuvuttavalle IT-projektille

Tracking Cloudin käyttöönotto ei vaadi pitkää ja uuvuttavaa IT-projektia, joka sitoo avainhenkilöstösi kuukausiksi tai jopa vuosiksi. Ratkaisumme vieminen tuotantokäyttöön kestää 8-12 viikkoa ja alat näkemään tuloksia välittömästi käyttöönoton jälkeen.

Lue lisää

Hoidamme kaikki integraatiot puolestasi

Tracking Cloud® tarjoaa laajan valikoiman sisäänrakennettuja integraatiokyvykkyyksiä taustajärjestelmiin ja muihin resursseihin kytkeytymiseen. Tarjoamme kaikki tarvittavat integraatiot "as-a-service" osana käyttöönottomalliamme – sinun ei tarvitse tehdä muutoksia järjestelmiisi.

Lue lisää

Selkeä hinnoittelu ilman ikäviä yllätyksiä

Tracking Cloudin hinnoittelu koostuu kiinteähintaisesta käyttöönottomaksusta ja kuukausittaisesta käyttömaksusta, joka kattaa kaikki palveluun liittyvät kustannukset. Tiedät kokonaiskustannuksesi ensimmäisestä päivästä lähtien ilman piilokuluja tai käyttäjälisenssimaksuja.

Lue lisää

Varaa ilmainen
konsultaatio

Jäljitettävyyteen liittyvät vaatimukset kehittyvät huimaa vauhtia ja nostavat esiin lukuisia kysymyksiä. Mutta älä huoli – olemme apunasi yli 20 vuoden toimialakokemuksella varustettuna!

Varaa nyt ilmainen konsultaatio asiantuntijoidemme kanssa – ilman minkäänlaisia sitoumuksia. 60 minuutin konsultaation aikana:

Arvioimme tämän hetkistä tilannettasi ja tarpeitasi

Tuomme esiin mahdollisia ratkaisumalleja

Esittelemme Bluugon Tracking Cloud® -alustan

Vastaamme mahdollisiin kysymyksiinne


Täytä yhteystietosi, niin otamme sinuun pian yhteyttä.

Powered by Tracking Cloud®

By continuing to use our website, you consent to our Privacy Policy

Accept Cookies