Ilmainen opas: "Navigating the Growing Requirements in Traceability"

Hyperadaptiivinen pilvialusta

Tracking Cloud® on maailman ensimmäinen ja ainoa hyperadaptiivinen pilvialusta B2B-liiketoiminnan digitalisaatioon.

Alustamme sisältää kaiken tarvittavan keskeisten liiketoimintaprosessien digitalisointiin ja arvoketjusi mustien aukkojen täyttämiseen aidosti datavetoisella ja kauaskantoisella tavalla – ennenäkemättömän helposti, nopeasti ja tehokkaasti.

Tracking Cloud Platform
End-to-End visibility with Tracking Cloud

Täysi läpinäkyvyys lattiatasolta johtoportaaseen

Tracking Cloud® mahdollistaa täyden läpinäkyvyyden koko liiketoimintasi prosesseihin kellon ympäri. Se kytkee eri järjestelmäsi ja sidosryhmäsi yhteiselle alustalle ja mahdollistaa saumattoman datankeruun ja -jakamisen arvoketjusi alusta loppuun.

Hyperadaptiivisuuden ansiosta, voit automatisoida ja digitalisoida käytännössä minkä tahansa liiketoimintaprosessin juuri haluamallasi tavalla, käyttäen entuudestaan tuttuja termejä, työnkulkuja ja datamalleja.

Johtotasolla on aina reaaliaikainen tilannekuva koko yrityksesi toiminnasta ja pääsy luotettavaan dataan tehokkaan ja nopean päätöksenteon tukemiseksi. Loppukäyttäjät saavat käyttöönsä helppokäyttöiset digitaaliset työkalut ja kaiken tarvitsemansa tiedon päivittäisten prosessien tehokkaaseen suorittamiseen.

Yhteinen alusta kaikille liiketoiminta-alueille

Tracking Cloudin käyttö ei rajoitu yhdellekään tietylle liiketoiminta-alueelle, toimialalle tai prosessille.

Alustamme tarjoaa monipuolisen valikoiman täysin mukautettavia ominaisuuksia ja kyvykkyyksiä, joiden avulla voidaan digitalisoida käytännössä mikä tahansa liiketoimintaprosessi – täsmälleen tarpeidesi mukaisesti.

Yleisimmät käyttötapaukset liittyvät logistiikan, toimitusketjujen, jälkimarkkinointipalvelujen ja tuotannon prosessien digitalisoimiseen. Ratkaisumme yhdistävät usein elementtejä monilta eri liiketoiminta-alueilta tavoilla, joiden toteuttaminen perinteisillä IT-työkaluilla on äärimmäisen työlästä tai yksinkertaisesti mahdotonta.

All-in-One Platform
pricing-icon-2

Välitöntä ja kauaskantoista arvontuottoa

Hyperadaptiivisuuden ja saumattomien integraatiokyvykkyyksiensä ansiosta, Tracking Cloud® mahdollistaa nopeamman arvontuoton kuin yksikään toinen markkinoilla oleva työkalu.

Samanaikaisesti, se auttaa yrityksiä kehittämään toimintaansa myös pitkällä tähtäimellä ja mukautumaan liiketoimintaympäristön muutoksiin ennennäkemättömällä nopeudella ja ketteryydellä.

Kokonaisuutena, tämä konsepti edistää osaltaan kaiken tekemisemme ja yhteistyön yhä laajempaa digitalisointia ja automatisointia.

-Kalle Kainu, Myyntijohtaja, Chemigate Oy

Lue lisää asiakkaidemme menestystarinoista täältä.

By continuing to use our website, you consent to our Privacy Policy

Accept Cookies