70% digiprojekteista epäonnistuu.
Me tiedämme miksi.

“A business that can’t keep up with digital innovations in its industry will survive for less than 5 years
before going out of business or being absorbed by a competitor“

A Couchbase Research Report 2019.

Bisnespäättäjien dilemma

Ostajan näkökulmasta liiketoiminnan digitalisaatio saattaa usein vaikuttaa hyvin monimutkaiselta ja pirstaleiselta. Sen sijaan, että päättäjät keskittyisivät uusien innovaatioiden ja liiketoiminnan kehittämiseen, heidän aikansa kuluu liian usein teknisten yksityiskohtien selvittelyyn ja lukuisien eri toimijoiden kanssa kommunikoimiseen.

Kun fokus siirtyy alkuperäisistä innovaatioista teknologioihin ja työkaluihin, tulokset jäävät yleensä laihoiksi. Tämä on johtanut nykytilanteeseen, jossa jopa 70% kaikista digitalisaatioon liittyvistä kehityshankkeista epäonnistuu ja vain 35% IT-hankkeista pysyy alkuperäisessä aikataulussa ja budjetissaan. Me Bluugolla teemme asiat eri tavalla.

70-epaonnistuminen

Bluugo ei ole perinteinen ohjelmistotalo.

Kaikki mitä tarvitset yhdessä paketissa

Bluugon asiakkaana et osta ainoastaan ohjelmistoa – saat samassa paketissa kaiken mitä tarvitset alusta loppuun!

Kokonaisvaltainen palvelupakettimme sisältää kaiken, mitä tarvitset uusien digitaalisten ratkaisujen käyttöönottoon – ohjelmistot, teknologian, sensorit, rajapinnat, integraatiot, konsultoinnin, perehdytyksen, tukipalvelut, jatkokehityksen. Mitä ikinä tarvitsetkaan, saat sen meiltä.

20 vuotta käytännön kokemusta

Bluugon asiantuntijoilla on yli 20 vuoden käytännön kokemus digitaalisten ratkaisujen suunnittelusta ja toteutuksesta lukuisille eri toimialoille. Olemme tukenasi aina suunnittelusta tukipalveluihin ja jatkokehitykseen.

Asiantuntijamme ovat tottuneet työskentelemään myös ertyisen haastavissa toimintaympäristöissä, kuten lentokentillä, kaivoksissa ja ydinvoimaloissa – he eivät hätkähdä pienestä.

Puhumme sekä bisnestä että teknologiaa

Bluugon tekninen osaaminen on maailmanluokkaa, mutta asiantuntijamme puhuvat myös sujuvaa bisnestä. Emme hukuta asiakkaitamme loputtomaan teknologiajargoniin, vaan lähestymme ratkaisujamme aina liiketoiminnan tarpeet edellä. Teknologiat ovat loppujen lopuksi ainoastaan työkaluja.

Palkittu digitaalinen alusta

Kun Bluugon tarina alkoi vuonna 2014, perustajamme etsivät olemassa olevia työkaluja, jotka täyttäisivät heidän korkeat vaatimuksensa digitaalisten ratkaisujen tuottamiseen. Melko nopeasti selvisi, että tämänkaltaisia työkaluja ei yksinkertaisesti ollut olemassa – ne oli rakennettava itse. Tuloksena syntyi Bluugon oma digitaalinen alusta Tracking Cloud.

Tänä päivänä uniikki alustamme toimii jokaisen ratkaisumme ytimenä ja on käytössä yli 25 maassa ympäri maailmaa. Vuonna 2018 Tracking Cloud voitti kansainvälisen innovaatiopalkinnon yli 100 ehdokkaan joukosta.

80% valmiina, 20% sinun innovaatiotasi

Digitaalisten ratkaisujen rakentaminen mittatilaustyönä on kallista, monimutkaista ja vie paljon aikaa. Vaarana on, että alkuperäiset innovaatiot hautautuvat teknisten yksityiskohtien ja raskaan projektinhallinnan alle.

Käyttövalmiit Tracking Cloud™ -ratkaisupakettimme sisältävät valmiina kaikki keskeiset ohjelmistot, työkalut, ominaisuudet ja rajapinnat – 80% työstä on siis jo tehty. Viimeinen 20% räätälöidään sinun innovaatiosi mukaisesti.

Ratkaisut käyttöösi jopa viikoissa

Perinteisillä IT-projekteilla on ikävä taipumus venyä pitkälle yli alkuperäisten aikataulujensa ja kertoa budjettinsa piillä.

Käyttövalmiit ratkaisupakettimme tarjoavat markkinoiden nopeimman takaisinmaksuajan investoinnillesi. Saat uudet ratkaisut käyttöösi jopa viikoissa!

Emme sido resurssejasi pitkään IT-projektiin

Bluugo ei kuulu IT-korporaatioihin, jotka lähettävät luoksesi armeijan konsultteja ja antavat sinun huolehtia lopusta. Työntekijöilläsi on luultavasti parempaakin tekemistä kuin projektien mikromanageeraus.

Kokeneet projektipäällikkömme huolehtivat, että projektimme etenevät sulavasti alusta loppuun saakka. Sinun ei tarviste varata henkilöstöresurssejasi kuukausien pituiseen IT-projektiin.

Otamme taloudellisen riskin puolestasi

Digitaalisten ratkaisujen ostaminen perinteiseltä ohjelmistotalolta vaatii yleensä suuria kertainvestointeja ilman taetta projektin onnistumisesta.

Bluugon SaaS-hinnoittelumallissa maksat suuren kertainvestoinnin sijaan kuukausittaista käyttömaksua. Tämä sitouttaa meidät kehittämään ratkaisujamme jatkuvasti, sillä tuotteemme on vakuutettava teidät uudestaan ja uudestaan jokaisen laskutusjakson alussa.

Bluugo on kumppanisi
digitaalisessa liiketoiminnassa.

By continuing to use our website, you consent to our Privacy Policy

Accept Cookies