Ilmainen opas: "Navigating the Growing Requirements in Traceability"

End-to-End
palvelupaketti

Bluugon asiakkaana et osta ainoastaan ohjelmistoa. Kokonaisvaltainen palvelupakettimme kattaa kaiken mitä tarvitset: ohjelmistot, teknologian, sensorit ja tunnistetägit, rajapinnat, integraatiot, käyttöönoton, tukipalvelut, konsultoinnin ja jatkokehityksen.

Sinun ei tarvitse käyttää aikaasi teknisten yksityiskohtien pohtimiseen tai lukuisten yhteistyökumppanien mikromanageeraukseen. Voit keskittyä liiketoimintaasi kehittämiseen ja jättää teknisen toteutuksen meidän huoleksemme.

Tracking Cloud

"Myös henkilöiden, joilla ei ole teknistä taustaa oli todella helppo osallistua työpajoihin"

-Dominik Schweizer, FRIEDRICH VORWERK

Lue lisää asiakkaidemme menestystarinoista täältä.

Tracking Cloud® Palvelupaketti

Sensorit / Teknologia

Toimitamme kaiken tarvittavan teknologian, sensorit ja tunnistetägit osana palvelua. Voimme myös hyödyntää jo käytössäsi olevaa teknologiaa.

esim. GPS-jäljittimet tai tuotantolinjoilla käytettävät sensorit.

Ohjelmisto / Digitaalinen alusta

Tracking Cloud® -alustamme sisältää kaikki tarvittavat perusominaisuudet, työkalut, integraatiot ja rajapinnat. Toimialakohtaiset ratkaisupakettimme on suunniteltu vastaamaan kunkin toimialan erityispiirteitä vuosikymmenten käytännön kokemuksella.

Käyttöönotto

Jokainen Tracking Cloud® -ratkaisumme sisältää palvelun käyttöönoton ”avaimet käteen” -periaatteella, mukaan lukien mm. integraatiot, palvelun konfiguroinnin ja käyttäjäkoulutuksen.

bluugos-experts-in-the.field

Tiimimme toteuttamassa Tracking Cloudin käyttöönottoa asiakkaan kohteessa.

Käyttöönotto ja tukipalvelut sisältyvät ratkaisuihimme

Jokainen Tracking Cloud® -ratkaisumme sisältää palvelun käyttöönoton ja käyttäjäkoulutuksen ”avaimet käteen” -periaatteella. Tekninen tuki yhden arkipäivän sisällä kuuluu aina palvelupakettiimme.

Sinun ei tarvitse murehtia integraatioista, sensorien asennuksista tai työntekijöidesi käyttäjäkoulutuksista – asiantuntijamme ovat tukenasi käyttöönoton jokaisessa vaiheessa yli 20 vuoden käytännön kokemuksellaan. He eivät myöskään pelkää liata saappaitaan tilanteen vaatiessa – hommat hoidetaan aina kunnialla loppuun.

Enterprise-tason ratkaisupakettimme sisältävät lisäksi priorisoidut tukipalvelut erikseen nimetyn palvelupäällikön välityksellä ja mahdollisuuden räätälöityjen ominaisuuksien kehittämiseen.

Tracing Cloudin käyttöönotto kestää yleensä muutaman viikon eikä vaadi asiakkaan puolelta paljon aikaa tai resursseja.

Tracking Cloudin Käyttöönotto

Tavoitteiden määrittäminen

Selkeiden liiketoiminnan tavoitteiden määrittäminen ja käyttötapaukseen soveltuvien Tracking Cloud® -ominaisuuksien ja teknologioiden valinta.

2X ½ Päivän työpajaa

Käyttäjäkokemus työpajat

Työnkulkujen ja keskeisten mittarien määritys liiketoiminnan prosesseihin pohjautuen.

2X ½ Päivän työpajaa

Palvelun konfigurointi

Asiakaskohtaisten ympäristöjen pystyttäminen, palvelun konfigurointi sekä käyttäjien, roolien ja hierarkioiden määrittäminen.

Alkaen 2-5 henkilötyöpäivää

Integraatiot & Laiteasennukset

Asiakasdatan lataaminen palveluun, integraatiot käytössä oleviin taustajärjestelmiin sekä sensorien, anturien ja muiden laitteiden asennus.

Alkaen 2-5 henkilötyöpäivää

Go-live & tukipalvelut

Palvelun käynnistys, käyttäjäkoulutukset, tekniset tukipalvelut sekä jatkokehitys.

~8 viikkoa projektin aloituksesta

pricing-icon-2

Entäs hinnoittelu?

Tracking Cloud® on SaaS-tuote, jonka hinnoittelu koostuu kahdesta osasta: käyttöönottoprojektin kiinteistä kustannuksista sekä kuukausittaisesta käyttömaksusta, joka määritetään käytössä olevien ominaisuuksien, sensorien sekä liiketoiminnan volyymin mukaan.

Lue lisää hinnoittelusta täällä:

By continuing to use our website, you consent to our Privacy Policy

Accept Cookies