Uusi Whitepaper: "Why The Upcoming Traceability Standards are a Game-Changer for Modern Supply Chains"

Emme korvaa
ERP-järjestelmääsi,
vaan täydennämme sitä

Tracking Cloud® ei ole ERP-järjestelmä.

Sen tarkoitus ei ole myöskään syrjäyttää nykyistä ERP-järjestelmääsi, vaan tukea ja täydentää jo käytössäsi olevia IT-työkaluja.

Tracking Cloud® integroituu saumattomasti ERP:n ja muiden käytössä olevien taustajärjestelmien kanssa, kasvattaen niiden ulottuvuutta myös yritysrajojen ulkopuolelle. Se paikkaa ongelmakohdat, joissa perinteiset IT-työkalut kohtaavat rajansa ja tarjoaa ennennäkemättömän helpon ja joustavan tavan ottaa käyttöön uusia liiketoimintalähtöisiä ratkaisuja.

Supercharge Your ERP
Tracking Cloud Connectivity Overview FI
Digitalisaatio vs IT

Ero digitalisaation ja IT-hankkeiden välillä

Liiketoiminnan digitalisaatio ja perinteiset IT-kehityshankkeet ovat kaksi eri kokonaisuutta omine tarkoituksineen, tavoitteineen ja toimintatapoineen.

Tämä yksinkertainen fakta jää huomioimatta yllättävän monelta yritykseltä ja johtaa usein tilanteeseen, jossa liiketoimintavetoiset digitalisaatiohankkeet jäävät perinteisten IT-projektien jalkoihin – pitkät ERP-kehitysprojektit ovat tästä yleisin esimerkki.

Ovi menestykseen aukeaa, kun tajutaan, että molempia ei tarvitse hallita samalla tiekartalla. Hyödyntämällä moderneja työkaluja, kuten Bluugon Tracking Cloud® -alustaa, yritykset voivat toteuttaa liiketoimintalähtöisiä digihankkeita ilman, että ensin täytyy odotella kuukausia tai vuosia käynnissä olevan ERP-projektin valmistumista.

Millä tavoin Tracking Cloud® tukee ERP-järjestelmääsi?

Vaikka ERP-järjestelmät eivät yksinään täytä nykypäivän B2B-liiketoiminnan digitalisoinnin vaatimuksia, niillä on edelleen keskeinen rooli useimpien yritysten IT-arkkitehtuurissa. Olennaista on tunnistaa alueet, joilla perinteiset järjestelmät kohtaavat rajansa ja hyödyntää modernimpia työkaluja aukkojen paikkaamiseen.

Sujuvampaa yhteistyötä
yritysrajojen yli

Toisin kuin perinteiset ERP-järjestelmät, jotka ovat suunniteltu ensisijaisesti yrityksen sisäisiin prosesseihin, Bluugon Tracking Cloud® on kehitetty erityisesti moderneihin B2B käyttötapauksiin, joissa tiedon tulee kulkea saumattomasti kaikkien sidosryhmien välillä. Se mahdollistaa kaikkien sidosryhmien kytkemisen yhdelle yhteiselle alustalle ilman työläitä integraatioita, tietoturvaongelmia tai ylimääräisiä käyttäjälisenssikuluja.

100% mukautuvuus
kaikilla tasoilla

Perinteisten ERP-järjestelmien muokattavuus on yleensä heikolla tasolla, mikä pakottaa yritykset luomaan monimutkaisia (ja kalliita) virityksiä, jotta järjestelmää voidaan käyttää liiketoiminnan prosesseja vastaavalla tavalla. Tracking Cloudin hyperadaptiivisuus mahdollistaa minkä tahansa alustamme elementin muokkaamisen liiketoimintasi tarpeiden mukaiseksi korkean tason prosesseista aina yksittäisiin työnkulkuihin, tietokenttiin ja näkymiin – ennennäkemättömän nopeasti ja ilman riviäkään koodausta.

Ennennäkemättömän
helpot integraatiot

Perinteisten ERP-järjestelmien integroiminen muihin järjestelmiin on haastavaa, aikaa vievää ja kallista. Tracking Cloudin dynaamisten rajapintojen avulla, alustamme voidaan kytkeä vaivattomasti kaikkiin käytössä oleviin työkaluihin, kuten ERP-järjestelmiin, web-palveluihin ja IoT-sensoreihin – ilman, että käytössä oleviin järjestelmiin tarvitsee tehdä muutoksia asiakkaan päässä. Tarjoamme koko integraatioprosessin kiinteähintaisena palveluna.

Lue lisää Tracking Cloudin integraatiokyvykkyyksistä täällä.

Datan jakaminen
ilman tietoturvahuolia

Nykypäivän B2B-toimintaympäristössä, saumattomasta tiedonjakamisesta on tullut välttämättömyys. ERP-järjestelmien käyttäminen datan jakamiseen herättää kuitenkin lukuisia kysymysmerkkejä – ulkoisten sidosryhmien kytkeminen suoraan liiketoimintasi sydämeen on aina riskialtista. Tracking Cloud® on suunniteltu toimimaan ylimääräisenä kerroksena IT-arkkitehtuurissasi, mahdollistaen saumattoman ja turvallisen tavan jakaa tietoa mistä tahansa järjestelmästä mille tahansa arvoketjusi sisäiselle tai ulkoiselle sidosryhmälle.

Ei ikäviä yllätyksiä
kokonaiskustannuksissa

”Kerrotaan alkuperäinen budjetti piillä” on hyvä nyrkkisääntö, kun arvioidaan perinteiseen tyyliin totutettujen IT-projektien hintaa, mutta kokonaiskustannusten tarkka ennustaminen on yleensä hyvin hankalaa. Tracking Cloud® eliminoi tämän ongelman täysin läpinäkyvällä hinnoittelumallilla ja kiinteähintaisella käyttöönottomaksulla – kun toteutat ratkaisuja Tracking Cloudilla, tiedät kokonaiskustannuksesi ensimmäisestä päivästä lähtien ilman ikäviä yllätyksiä tai lisämaksuja käyttäjälisensseistä.

Parempi käytettävyys kaikilla laitteilla

Tracking Cloudin selkeä ja intuitiivinen käyttöliittymä takaa aina ensiluokkaisen käyttäjäkokemuksen riippumatta siitä, millä laitteella palvelua käytetään. Täysin mukautettavat näkymät takaavat, että palvelua on helppo käyttää ilman erillistä käyttäjäkoulutusta. Tämä korostuu etenkin mobiilikäytössä, jossa törmätään usein monenlaisiin haasteisiin perinteisiä ERP-järjestelmiä käytettäessä.

Heräsikö kysymyksiä?
Meillä on vastauksia.

Digitalisaatiohankkeiden toteuttaminen ei ole helppoa ja oikeita työvälineitä valittaessa on otettava huomioon valtava määrä asioita. Tämä voi toisinaan tuntua ylivoimaiselta, mutta älä huoli – olemme täällä auttamassa!

Bluugon perustajat ovat entisiä ERP-konsultteja yli 20 vuoden käytännön kokemuksella. Tarjoamme tämän asiantuntemuksen käyttöösi.

Jätä yhteystietosi, niin sovitaan aika tapaamiselle ja keskustellaan lisää!

Bluugo Makes Digital Business Sense

Lisää luettavaa aiheesta

By continuing to use our website, you consent to our Privacy Policy

Accept Cookies